1 maj välkommen! Welcome!

Det hade förvarnats om snö i natt men det var skönt att slippa vakna upp till snötäckta sommarmöbler och hängande påskliljor. För den skull säger jag inte att vädret är inbjudande...
 
Ny månad, fortsatt Corona, lätt att bli dyster, mycket lätt, men det gäller att "keep up the spirit". Och förra veckan tog Syd ett djärvt grepp; införskaffandes av en ny utegrill! Funderat så där en 5-6 år på om det inte vore dags, ivrigt påhejad av omgivningen. Så det blev en gasolgrill, med tre brännare!
Jaha? svarade Syd tveksamt när säljaren med stor entusiasm berättade om TRE brännare.
 
Syd är ingen stor grillare men nu har vi grillat tre gånger på en dryg vecka, sammanlagt mer än de senaste sju åren sammanlagt. Låt vara att Syd vid grillning nummer tre glömde bort att stänga av både grill och gasol så det brände på tills gasen tog slut.... Det blev dyra korvar det..
 
Efter att haft en total Corondysterhet så har jag kommit igång lite med musiklyssnadet igen, lite mer med hörlurar (Syd är ingen hörlursmänniska heller men eftersom volymen är ett återkommande diskussionsämne så...) 
 
Som jag skrev i förra inlägget var Syd mycket stolt och nöjd efter att ha fått mail från Eric Ambel. Nu är stoltheten lika stor efter att ha fått mail från Emily Duff. Riktigt nöjd till och med.
 
Lyssna nu på klippet nedan och gå sedan in på Spotify och kör Emily Duff!  Syd köper skivorna istället! Tycker att hennes basist ser rätt cool ut, på lunchbreak från bankkontoret?
 

Thank you Syd. I really appreciate your order.  I will get those out ASAP.

Hope to meet you in Sweden someday soon.

xx

Emily Duff

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0