Förväntan

Så kom den då till slut, ja jag tycker det varit lite segt även på denna front, den nya skivan med Pearl Jam. Känns bra. Alltid lite spännande även om jag har fler skivor sedan tidigare. Gjorde en måttbandsuppskattning och hamnade på knappt 2000 vinyl och dryga 1500 CD. Ja så jag skall inte skylla på att jag saknar lyssningsalternativ.
 
Dragit ner en del på inköpen, försöker vara mer selektiv. När jag en gång i tiden började mina skivköp så var det på selektiv nivå. Hade inte pengar till något annat. Sålde dessutom ett stort antal skivor när vi köpt huset, för att ha råd att köpa nytt. Dumt ser jag nu i efterhand när jag försöker återhitta de gamla.
Edgar Broughton Band, Grand Funk Railroads "E pluribus funk", Greenslades första, MC5 är några jag söker. Jag vet vem som köpte flera av dessa men tyvärr så dog denna man för några år sedan och vart hans skivsamling tog vägen har jag inte forskat i.
 
Fru Syd fick lyssna på ett Pearl Jam-spår igår och det tyckte hon var såååå myyysigt.
 
I måndags vaknade man till full snöstorm, 15 cm nysnö i maj. Halkolycka i maj, det kändes tungt. Igår klippte jag gräset. Växt ojämnt men andå, det skiftar snabbt till skillnad från pandemin, den får gärna skifta snabbt,  dock bara i en positiv riktning om vi får be och hoppas och tro Hörde för övrigt en filsofisk diskussion igår på radion om skillnaden mellan förtröstan och hopp. Med hopp om god förtröstan så kan vi lyssna lite på Pearl Jam. Enjoy Sunday! It´s cold an´ rainy today!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0