Bilar, bröst och rockmusik!!

Kan det låta mer grabbigt/gubbigt/machostukigt/ än denna rubrik? Men nu är det inte alls om ni tror. Vi tar det i ordning;
 
Bilen har varit på service sedan i påskas! Volvoverkstaden som sköter däcken meddelade att ett par sommardäck var slitna och måste bytas inför säsongen. Inga problem sa Syd, byt ni! Och det gjorde man med besked minsann. Fel däck med fel dimension är inte så bra på en fyhjulsdriven bil. Och det slutade med att bilen stått på verkstad sedan i påskas.
 
Felsökningen har varit oklar, däcken var fel, en kabel som gått av, nja knappast, ett hjullager var slut, njaa. Hur som helst, de har fixat allt gratis och med rejäl rabatt på däcken, rätt däck får vi hoppas....
 
Bilen återfick jag och hann köra, ja nästan ända till Söderbärke (25 km från LA), då sprang ett rådjur upp på vägen. Hoppade rätt in i sidan, Syd körde exakt som hastighetsgränsens 90 km, ja på ett ungefär i alla fall.
Tydligen träffade rådjuret precis i backspegeln som slets loss. Huruvida rådjuret hann se sig själv i spegeln är oklart men det var i så fall det sista hon gjorde, det var en hind nämligen. Så det blev polis, jaktansvarig och så in på verkstaden igen. Om har man en bröstfraktur. om än läkt tror jag, så känns det när bältet trycker till. Så det blev ett litet besök på akuten också.
 
Nu har vi klarat de två B:na och så tar vi rockmusiken och Syd kan då berätta att årets sommar-CD närmar sig färdigställande. Har inte riktigt bestämt för om det blir en dubbel-CD eller inte. Jag vet inte heller hur länge publiken/mottagarna är intresserade av att få min musik, har nog hållit på en 25 år, eller vad säger ni? Ni som fått under alla år; Broder S, Leif-san, Agneta (ej fru Syd), Måddan, Bettan, Mirek med flera? Rock-on eller enough is enough?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0