Nu har Grekland tappat bort sina pensionärer också

Något stort pensionsföretag i Grekland har räknat sina pensionärer, dvs de som får pensionsutbetalningar och kom i somras fram till att 15% av pensionärerna redan hade avlidit men att anhöriga plockade ut pensionen. Detta föranledde en folkräkning och sker inga under de närmaste dagarna så fattas var 10:e pensionär i Grekland. De finns helt enkelt inte!

Det är ungefär som Syd beskrev försäljningen av infrastrukturen tidigare; då det saknades namn på gatorna. MEN det kanske är värre; var 10:e gata kanske saknas, var 10:e hamn kanske inte finns. Det kanske är så att var 10:e grek inte heller finns, och det vore ju kanon för då har man ju sänkt både arbetslöshet och antalet anställda. Man skulle ju spara!

Det är ju ett oerhört spännande scenario. Det skulle kunna förändra hela världsbilden. Men vänta nu, nu måste vi fundera lite.. oktober ....... eller ..... 10:e månaden på året........ hur blir det här nu då?..... nej det är nog bara i Grekland som det är så här? OK då, kanske Italien också då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0