Årets sommar-CD är klar

Inte supertydligt tema  år.  För snäll? För lite skrammel? Eller rätt bra ändå?
 
 Och så avslutar vi med Del-Lords "About you" från CD:n "Lovers who wonder"

Long time

Det blev en hektisk maj på alla fronter, maj brukar vara så men i år blev den än mer. Skrivandet kom av sig. Tiden fanns inte. Sedan blev det juni och fotbolls-EM...... heja Finland! Och Christian E!
Kul med EM men man blir helt trött på alla experter som måste försöka kläcka ur sig något om allting. Och vi ser själva! Vi behöver inte en muntlig upprepning på det vi nyss sett. Har inte hunnit med så många matcher än.
 
I brist på skrivtid så har Syd har gjort några inlägg på Instagram med lite storytelling, just nu av en svunnen hockerkarriär. Ni får följa sydjamesrevue på Instagram!
 
Har, trots allt, fått ihop en sommar-CD som måste distribueras kommande vecka. Första versionen blev mörk och stökig så efter konsultation med fru Syd så gjorde jag om en hel del. Jag funderade också ett kort ögonblick på om jag skulle göra en Spotify-version, men jag kom snart till sans igen så det blev CD.
 
Och så funderar ni på hur rehabiliteringen gått, jo bra är svaret. Igår spelade jag Padel en timme, i och för sig inte så mycket spring men kunde mata på med slag. Jag har min läkares ord i öronen sedan jag ställde frågan i maj om vad jag kan respektive inte bör göra. Ge kroppen mer tid, inte så mycket stopp och start - var svaret. Lyft inte för tungt! De visade sig vara rätt tungt så nog kan man lyfta en del. Men skogsarbete för vänta till hösten. Och även om läkarens ord är en rekommendation, precis som Folkhälsomyndighetens rekommendationer, så skall jag följa dem, tror jag.
 
I så har man helt plötsligt kommit till den 19 juni, Födelsedag, går fort, ja jag tänkte inte speciellt på just födelsedagen, utan på tiden som sådan. Känns som om det bara är något år sedan man fyllde år senast.
 
 

RSS 2.0