Gott Nytt säger Syd

Då har du nyårsdagen inträtt och man skall tänka igenom om man skall kunna klara sina nyårslöften detta år.
Vilka löften gav då Syd i år? Samma som ifjol som var samma som året innan osv. Jag utvärderar själv varje år hur det gått och konstaterar att nästa år då kanske...
 
Jag tittar ut över ett ovanligt snörikt landskap, vi har nog dryga halvmetern. Jag skall lämna över snön till fru Syd några dagar då Syd själv skall ut och fara. Här lyfts snön med handkraft så jag hoppas större snöfall uteblir.
 
Hörde att det varit ett kraftigt jordskalv i Japan, kriget i Ukraina fortsätter och annat elände. Men så var det ett par damer som ringde "Ring P1" nu på morgonen och lyfte fram att det finns många positiva saker, de var inte naiva på något sätt utan uppskattade det vi kan tycka är självklart men som inte är det. 
 
Jag läste att vi blev 75 miljoner fler människjor på jorden under 2023, en utmaning för klimatet. Jag läste också att försäljningen av vinylskivor ökar kraftigt. Inte sålts så måmga vinylskivor sedan 1990 som under 2023. Jag bidrog starkt själv skall jag erkänna, de senste är Robin Trower, George Thorogood (nyutgåva), Rolling Stones och nu senast Eric Bibb, tack Jesper! Mycket bra! Spelade lite för fru Syd igår. Thorogood ingen favorit men annars bra! Även Angel Olsen lyssnade vi in. 
 
Som ni märker finns inget samlat tema i dagens inlägg, och det stämmer. Så går nämligen mina tankar också. Inte undra på att man pratar mycket i sömnen när alla funderingar skall kanaliseras. Nattpratet är som ni vet helt "random". Många tillfälligheter är det och så blir det nog 2024 också!
 
Gott Nytt År! Eller som vår käre frisörmästare (RIP) brukade säga;  Gott Nytt Hår!

RSS 2.0