Vad händer idag då?

I morse ringde telefonen vid 07.20 tiden och eftersom jag var uppe sedan en stund så svarade jag snabbt och möttes av en förvånad röst i andra ändan; - Va är du uppe så här tidigt?........

Nu har jag kört tvättmaskinen, dammsugaren och CD-spelaren i rask takt. Typiska "ungkarlsysslor" så här när man är "gräsänkling" (vilket gräsligt ord) något dygn då fru Syd är på s k vift.

Sedan ringde telefonen igen och det var det svärmor som undrade om jag var vaken. Jag skröt lite och berättade att jag redan kört ett par tvättmaskiner, mattorna skakade och dammsugaren på högsta sugkraft. Svärmor är inte lika modern som Syd utan undrade om inte detta kunde göras av någon i familjen :).  

Annars kan man notera att SM i ordvitsar går av stapeln idag. Ordvitsen har man vuxit upp med och jag märker att arvet går vidare. Dock inte uppskattat av alla. Men jag ser ingen vits i att åka till Stockholm för denna tävling. Då hade jag hellre ställt kosan mot Leksand som har ny ödesmatch idag. Vinna eller försvinna.

SM i ordvits var det: nu tycker ju inte vi att sådana där skämt är så roliga. Som sådana där skämt som: -Du, Glenn är sen! - Hy sèn då? eller sådana där andra skämt som - Du den där lilla killen där borta som ser lite klen ut vem är det? - Det är faktiskt min kortison...  Nej sådana där skämt skriver man inte om och inte heller sådana skämt som att: Nu skall jag fråga Stevie Wonder om hur han ser på saken!

Och idag börjar fotbollsallsvenskan. Då passar det ju bra att notera att fotbollsspelarna i Solna är väldigt hälsosamma. De är Råsunda!

Nej sånt där tycker vi inte är roligt. Jag försökte se en Harry Potter film igår men det gick inte, jag somnade och jag kom istället att tänka på Harry Smith. Ibland är associationskedjorna långa och märkliga. Suck.

Nu drar vi mot hemtjänsten!


UPS på plats

Av en ren tillfällighet hittade jag en liten lapp som låg utanför dörren när jag kom hem ikväll. UPS? Den första tanken var; Vad kan dessa UPS:are tänkas vilja Syd James? Man brukar ju mest se UPS (United Parcel Serivice har jag för mig att det står för) på filmer från USA;
Jag tänkte på att när till exempel någon i familjen Sopranos får bud med UPS brukar en viss nervositet sprida sig i hela familjen och någon underhuggare kallas in för att öppna paketet. Mina tankar gick i samma riktning men jag insåg snart att det inte fanns så många likheter mellan mig och Sopranos. Jag behövde nog inte frukta att det var en bomb, hot från någon maffiagrupp i New York eller en delgivning från FBI. Tänkte annars att någon granne kunde komma och öppna paketet.

Nu var det ju dessutom så att något paket inte kunnat levereras eftersom ingen Syd varit hemma utan lappen informerade om att nästa leveransförsök skulle ske på måndag. Vad kunde det då vara som var SÅ viktigt måntro? Knappast någon bokklubbsbok, allra minst med tanke på att jag inte är med i någon bokklubb för jag vill ju gynna den lokala handeln. Har jag gått med i någonting annat och fått någon otroligt värdefull premie kanske? Nej det kunde jag inte heller påminna mig, jo kanske förresten, sa jag inte "ja" till någonting häromdagen måntro? Nej det var ju Jehovas Vittnen som vi hade här och ringde på och där sa jag mest nej, det är jag säker på. Och något "Vakttornet" med bud skickar de väl knappast ut.

Utmätning, delgivning, bild från någon fartkamera? Herregud (nejdå jag blev inte djupt religiös i veckan när Jehovas budbärare var här som sagt) så många tankar som jag hann med innan jag precis nu kom på exakt vad det är - på ett ungefär i alla fall. Och på måndag kommer det!object width="420" height="315">Nu behöver Leksand allt stöd och nya lirare?

Imorgon är det nästan ödesmatch borta mot Rögle. En förlust där och jag tror kvalserien är körd, en vinst och vi är med.

Skulle Tommy Salo kunna ta en titt på dessa spelare som ett överraskningsmoment så här i säsongens sista skälvande matcher:


En ny förstakedja kanske?


En gammal Leksing som vi kan kasta in?Här viker vi inte ner oss i första taget - tuff back. Kan bli en rejäl överraskning när han väl fått på sig skridskorna; de ligger någonstans där i hockeybagen;Dom här kastar vi in i motståndarnas omklädningsrum! 4-2 till Leksand säger dom Sayonara!På dom bara, vi skall ta dem med till alla buds stående medel!Bevare mig, inte en förlust till för då -------


Möten i veckan

Jag mötte en dam nu på morgonen här på hotellet. Hon satt där bland en rad morgontidningar och jag frågade om jag kunde ta Dagens Nyheter. Det går bra, sa damen, men läs inte såna där tidningar!  - De skriver bara osanningar och speciellt om det står om utlandet.  -Jaha, och vad läser du själv då undrade Syd med sin mest försynta röst. Damen visade upp en tidning typ "Jönköping Nu!" eller ungefär så. -Här står sanningen och trevliga saker, sade damen medan jag knallade iväg med min DN. Damen fanns kvar efter frukost, jag misstänker att jag mötte en fundamentalist med hårknut och bestämda anletsdrag. Nej jag frågade inte om jag fick ta ett kort men det gjorde jag vid ett par andra möten i veckan.

Mikael Blom träffade jag på Drottningsgatan i Stockholm. Varfär inte ta upp några gatumusiker till lokala stadsfesten i sommar. Det kunde kompensera en del för både Rydell och Quick som säkert dyker upp i år också.

Let me introduce to you; Mikael Blom en dag i Stockholm:
Sedan gick färden vidare och jag träffade ett antal supportrar till Malmö FF som satt på sig årets nya supporterkläder för att visa sin tilltro till den kommande säsongen. Tror jag i alla fall!Spännande möten var det under alla omständigheter. Och imorgon är det sommartid. Så skönt; då ringer klockan 04.30 istället för 05.30 så att säga. Men sommar är det!

Nu var det länge sedan vi var i tid

 Är ute och åker lite tåg igen med vårt kära SJ. Jag säger bara att snön lyser med sin frånvaro, solen med sin närvaro, hyfsat varmt är det och det borde kunna gå som på räls så att säga.


Vi åkte från Stockholm i tid vilket jag ändå måste kreditera SJ för! Tjohej var det gick med snabbtåget till Köpenhamn. Det gick rejält snabbt ända fram till Södertälje och då pratar vi faktiskt om en sträcka på uppemot fyra mil! Sedan gick det inte lika fort längre. Nej vi skulle vänta in några passagerare som hade kommit på fel tåg visade det sig. Och medans vi stod och väntade där så passerade ett annat tåg oss, ”från ett privat bolag och de kör långsammare än oss” berättade lokföraren med anledning av att SJ:s snabbtåg fick åka bakom det långsamma privata tåget och därmed inte blev så snabbt.

Men vänta bara, efter Katrineholm då dj--- r skall det gå undan igen. (Ja riktigt så sa han inte lokföraren, men andemeningen var sådan) Och det gjorde det, en bra stund, ända tills vi började närma oss Norrköping för där!; För Där hade Banverket problem med stationen så där fanns bara några få spår som vi skulle trängas på, allihop. (Och jag ger mig tusan på att det där långsamma privata tåget var oss precis i hasorna dessutom..)

”Vi väntar en stund”, sa lokföraren, - ”vi tar tyvärr inte in tid utan vi tappar ännu mer” berättade han i nästa andetag. (Det hade vi vana tågresenärer redan räknar ut för övrigt).


Men nu har det faktiskt gått rejält snabbt en stund igen, vi är snart i Linköping och då talar vi om att vi åkt ytterligare ett par mil i full fart! Vi var 10 minuter sena i Södertälje, ännu lite mer inför Norrköping och rejält mycket mer nu i Linköping.


Skall bli spännande att se hur det utvecklas under den tidiga kvällen. Nu kom det en efterlysning; Är det någon som kan både ryska och svenska så kom till bistron, vi behöver hjälp. Jag får skriva mer sedan, bistron kallar! Det är inte så jädra svårt: Da, da och njet njej sedan löser det mesta sig. Först frågan de säkert om det är är SJ; då säger man "Da, Da" och sedan frågar de om vi är i tid och då säger man "Njet"!  Sedan frågar se säkert någonting om ishockey och då kan man dra till med gamla namn som Petrov, Putin och sånt där. Då blir det säkert jätteglada och vill bjuda på Vodka och struntar helt i hur sena vi blir. Jag drar nu - till bistron.


Rain in Stockholm och skottdrama i Kristianstad

Det blev en händelserik helg med ett Stockholmsbesök för Syd! Konceptbandet "Rain" spelade på Annexet inför utsålt hus; "Tribute to Beatles".
När Syd var en riktigt ung Syd så var det Beatles som gällde, de första sju skivorna i den kommande floran av skivor var Beatles, sedan var det någon som tyckte att lille Syd kunde köpa någonting annat också och så blev det.
Hep Stars dök plötsligt upp varefter Syd själv hamnade på "The dark side of the moon", långt innan Pink Floyd kom dit. Orienterade sig vidare i filmmusik men kom så småningom upp med grupper som CCR och Moody Blues innan symfonirocken tog över och därefter knäckte Graham Parker en annan kod och på den vägen är det.

Annars föll blicken på en artikel i lördagens Expressen, en tidning som Syd normalt inte läser, en artikel som måste vara årets mest rejäla "kalkonjournalistik". Med hänsyn till den skrivande journalisten utelämnar jag dennes namn men skall citera några rader ur artikeln med rubriken; "Sköts på P-platsen"; "Beställde pizza - minuter senare blev han skjuten på gatan";
Vittne berättar;

// "Abdullah Alewi 21, var på väg att beställa mat och såg den skadade mannen. - Han sa "jag kan inte andas, jag fått ett skott i ryggen, jag behöver syre". Polisen såg inget skotthål men han vände sig om och de klippte upp hans jacka i ryggen för att se det". // "På gatan i närheten hittades en hund död. Hunden uppges ha bitit den skjutne mannen i benet. Men enligt vittnen på platsen var det parets hund" - ".Mannens flickvän grät och sa att hunden var död. Ambulansen körde iväg i hög fart med honom, säger Abdullah Alewi". // Kristianstad ligger mindre än tio mil från Ronneby där en 49-årig gängledare blev ihjälskjuten i måndags. Men enligt polisen finns inga beröringspunkter mellan brotten. - nej ingenting. Jag tror man tittar åt alla håll och kanter, säger länsvakthavande befäl Peter Martinsson".

Vilket ohyggligt drama detta måste ha varit. Det värsta är att det är absolut citerat. Till och med Kurt Wallander hade nog fått ge upp.  Läs igen;  Polisen såg inget skotthål men han vände sig (polisen?) och de klippte upp hans jacka i ryggen för att se det. Det bästa är om hunden tycker jag; Hunden uppges ha bitit mannen i benet. Men enligt vittnen på platsen var det parets hund" - ".Mannens flickvän grät och sa att hunden var död. Ambulansen körde iväg i hög fart med honom, säger Abdullah Alewi".
Någon större oro över den skjutne mannen verkade inte flickvännen ha. Dessutom får man väl utgå från att hunden levde när han misstänktes ha bitit den skjutne mannen i benet eller hur det nu hänger ihop.

Larmet går och Kristianstadambulansen kör iväg i full fart med en död hund. Vart den skottskadade mannen kördes framgår ej. Han ligger möjligen kvar vid pizzerian.
Antagligen så söker polisen brett men knappast så att man "tittar att alla håll och kanter". Jag ser poliserna framför mig - där de står där med kikare och tittar åt alla håll och kanter.

Det hade varit en upplevelse att ha fått vara med där vid pizzerian.


Rain var det; bilder från lördagens konsert. Photos from Syd James Mobile Photo Gallery

Blåvitt hela veckan

Nu såg jag bara förlängningen på Chelseas match i veckan men det var onekligen en rejäl vändning som The Blues åstadkom! Och vår nye coach hoppade runt som den värsta Duracellkaninen efter matchslut. Härligt att se lite känsla efter alla behärskade coacher som inte visat något i vare sig mot- eller medgång. Det kanske är en vändning nu på Stamford Bridge, jag säger kanske. En utslagning mot Benfica och ett par förluster mot lag på undre halvan kan förändra bilden igen.

Och så följde Leksand upp med att vinna i Örebro. Det var ju en kanonöppning på kvalserien. Hoppas det håller i sig en stund till. Det blir tufft under alla omständigheter.

Jag kan inte undanhålla er Johna Esks sågning av Djurgården i DN:s nätupplaga:

Ishockey kvalserien

Esk: Bara ett mirakel kan rädda Djurgården

Publicerad i dag 00:05

På lördag tar Charles den tredje Berglund sitt Djurgården till Nobelhallen. Lika bra att mesta mästarna vänjer sig vid såna ställen. I höst är det så vardagen ser ut. Det krävs ett Ranelid-mirakel för att rädda kvar Djurgården i elitserien.

Problemet var större och enklare och därför svårare än så. Det egna spelet var lika uselt i kvalserien som i elitserien.

I nästa omgång åker Djurgården till Karlskoga och i vissa håll i hockeyvärlden sägs att det behövs visum för att ta sig dit och en privatarmé ta sig hem från en lördagsmatch där.

Djurgårdens tredje tränare för säsongen har varnat för kvalseriekoman. Den kan slå till efter några inledande bra matcher. För Djurgården slog den till efter några inledande bra minuter.

Djurgården hade flera guldlägen att vinna den här matchen men tappade alla.

Djurgården fick sedan ett lysande läge att i alla fall spela till sig en förlängning men brände det också så det sjöng om det och Rögle vann helt rättvist.

Rögles Alexander Johansson hade just kvitterat till 2-2 i början av tredje. I mittzon körde två djurgårdare ihop och medan de låg och sprattlade som kalkoner på hal is blåste Rögle in i anfallszon och Alexander Johanson gjorde andra raka målet.

Fredrik Claesson kvitterade. Det var en halv period kvar och här borde Djurgården ha insett att man varit nära att åka på en j-a smäll men överlevt. Istället fortsatte Djurgården att spela totalt huvudlöst. Nu körde tre spelare ihop i egen zon. Pucken gick bak till Daniel Glimmenvall och det var 3-4 och tack och god natt, Djurgården.

Det var kvällens andra bjudning av Gustaf Wesslau. Och ska man rangorna Djurgårdens djävulskap kommer det här högt upp: att Ölvestad, Ottosson, Tjärnqvistarna (mina krav på Daniel är skyghöga), Marcus Nilson och Gustaf Wesslau, de spelarna som ska bära laget var de som hade störst problem med Rögles fart och vilja och hunger.

Och ändå hade det börjat så bra.


Snart är det helg och lördag morgon..........

Vi kör en liten repris :)

Rätt låt vann

Enligt samstämmig uppfattning i familjen och ett litet påbjudande påbud; Hördu Syd kom hit och lyssna nu så att du åtminstone vet vilken låt som vann.

Det vet jag nu: ett ögonblick,  Euphoria med Lar nej Loreen var det. Sedan lyssnade jag faktiskt lite till och tycker nog trots allt att Ranelid var ganska bra,  sin provokativa utstrålning till trots.

Igår var jag riktigt ambitiös; två löppass! Det första på morgonen mellan 07.00 till 07.40 uppe i Tällberg där jag tillbringade ett dygn och sedan tyckte jag att jag kände mig ganska pigg när jag kom hem: fint väder och ingen i familjen hemma. Jag kör ett pass till! Det gick bra, jag svepte den långa uppförsbacken i hyfsat tempo och lite till sedan började jag märka att jag inte alls var så pigg längre. Klart var att jag nog var ganska trött egentligen så jag  kom in i ett tempo där en mötande person skulle kunnat ropa; "Hördu Syd! Ta längre steg! Och oftare!" Jag skärpte till mig och jag kom hem i hyfsat tempo. I förhållande till bentempot var hjärttempot högre vilket var ett tecken på att det nog hade räckt med ett pass igår. Men som ni vet; "Det som inte dödar - det härdar" och det gamla citatet från Grängesbergs filosofiska idrottsutövare; "Kröppfaen ska lära sig vem som bestämmer".

Det händer mycket i världen; Ett år sedan tsunamin slog till mot Japan. Isländska bankirer och politiker som nu åtalas efter Islands finanskollaps för några år sedan (det köpte ju till och med West Ham United och höll på och förstöra det laget också). Grekland har fått lån och avskrivningar. Problem med ormar i Everglades i Florida. Fick ett mail igår från en kompis därborta;

Hej Syd!
Här kan du se hur glupska ormarna kan vara. Ormen har svalt en hjort.
Naturreservatet Everglades har problem med djur(ormar) som inte hör hemma i området. När ormarna blir för stora att ha i hemmet så slänger de djuren ut i träskmarkerna.
För övrigt är allt bra.Trevligare kan man ha, sedan har jag andra bilder där man ser ormens mage uppsprättad med hjorten i dess helhet. Men att spara alla dessa bilder är inte gjort i en handvändning så det får vara.

Familjen börjar vakna till liv: döttrarnas Syds kusiner är här så nu är Syd i verklig minoritet. Då ligger man lågt och visar intresse för Melodifestivalen och sympati för shopping. Själv drar jag mig mot mitt extraknäck inom långvården och jag tror nästan jag kör lite Ranelid idag.

 


Syd på Den Gyldene Freden

Under århundraden har Gyldene Freden varit en samlingplats för allehanda diktare, musikanter och annat löst folk. Nu har Syd James varit inbjudan på lunch på GF och eftersom Syd knappast kan kallas för vare sig diktare eller musikant så får man väl betecknas som "annat löst folk".

Carl Michael Bellman satt Gyldene Freden på kartan. 1722 öppnades stället, det var sannerligen dags att komma dit nu 290 år senare. Anders Zorn, Albert Engström, Prins Wilhelm och så småningom Evert Taube har varit frekventa gäster på GF.

På övervåningen intar de aderton i Svenska Akademien sina torsdagsluncher inkluderande snaps. Om man nu skriver på här på bloggen utav bara sjutton kanske man har chans att komma in bland de aderton. Det där med snaps till lunchen kan jag gärna avstå, se tidigare inlägg avseende snaps till lunchen i Kroatien.

Köttbullar med potatispuré och rårörda lingon blev det till lunch. Det vara inte mamma Scabs färdiga bullar utan lite klotformade naturköttbullar kändes det som. Gott var det!

Ett par bilder får avsluta tillsammans med lite passande musik.Photo taken from; Syd James´Gyldene Freden Pictures Collection. OBS: Servitör, ej någon i svenska akademien.
Photo by: Guest photo from associate


Min favorit bland Gyldene Freden relaterad musik;


André Villas-Boas - good bye!

Så kom då beslutet att sparka Villas-Boas. Jag trodde nog att han skulle få chansen att stanna över Napolimatchen och hade man förlorat där så hade den s k sparken kommit då. Nu gjorde laget en slät insats mot WBA i helgen och då tröttnade Abramovich igen!

Enligt uppgift skall Lampard, Terry och Ashley Cole ligga bakom en spelarrevolt. Det är klart att tjänar man 60-80 Mkr per år så vill man ju spela från start. Cole har jag inget förtroende för som person, gnidig är han Cashley Cole, Lampard har varit satt på bänken och Terry ja inte världens mest lojala människa han heller. Lampard är jag dock lite besviken på även om beslutet absolut inte var oväntat.

En annan ryss på banan i helgen har varit Putin som vann det ryska presidentvalet med 64% av rösterna inklusive fuskrösterna. Abramovich är ju en gammal oligark och håller sig tydligen väl med Putin alternativt så besöker han aldrig Ryssland. Annars hade väl Putin tröttnat på Abramovich och då kunde det mycket väl ha blivit en rejäl spark där också.

Nej det är nog bäst att man håller sig till AFC Wimbledon där finns inga Abramovich och Putin som kan sparka omkring.


Toppmöte utan stress men sjuksköterskorna under press

Nu har du möts igen de glada och käcka flickorna och pojkarna som representerar de ledande företrädarna i Europa och undertecknat en ekonomisk pakt som skall skapa större budgetdisciplin i de Europeiska länderna. Nu var de plötsligt mindre stressade och kunde börja fundera på att skapa tillväxtstrategier.

Allting är väldigt vagt, som vanligt och mycket känns rejält bekant. Vi får väl se hur det blir, knappt hann man ta varandra i hand innan Spanien meddelade att 2012 inte blir riktigt som man trodde 2012 skulle bli, det blir sämre MEN 2013 då skall det bli SÅ bra. Moody´s sänkte kreditbetyget till sämsta tänkbara för Grekland hörde jag precis.....

Och tillväxtstrategier: Om man nu styrs av kortsiktiga, bonusrelaterade beslut i våra västerländska företag, där man kortsiktigt kan vinna några extra kronor på att flytta sin produktion till lågprisländer så försvinner de facto jobb från Europa. Det passar Kina perfekt.
Om "vi " nu måste skapa något 100-tals miljoner jobb i Kina för att hålla folket lugnt så kommer de jobben någonstans ifrån, allt är defnitivt inte genom reell tillväxt. Då försvinner 10-tals miljoner jobb någon annanstans och så förvånas man över stigande arbetslöshet i Europa.

Stigande arbetslöshet ser det inte ut att bli bland kvinnliga sjuksköterskor, lärare och kommunala tjänstemän skriver organisationen TCO. De mest stressade tjänstemännen är kvinnorna.

Det här var väl en trevlig inledning på helgen, att få läsa Syds positiva funderingar på ekonomin....

Nu när det finnas så mycket vi kan glädjas åt:

Jan Eliasson får nytt jobb i FN
Vasaloppet ser ut att få bra före, ny rekordtid trots lätt sydostlig vind?
Kärleksbok om Kafka
"Andra chansen" i Nyköping
Jag slipper se "Andra chansen" i Nyköping
Solen skiner
Jag skall tömma en massa returpapper
Tipset inlämnat
Bra löptur från igår i minnet
Leksand i kvalserien

Nej nu skall jag ladda för min nya helgaktivitet; Peppa tanter på långvården! Idag skall det bli drag! Nu dj....... skall vi köra disco eller blir det som Dr Feelgood man kommer dit? Ladies Get Inspired!!Ten Years, Ten Legends

 Som ni vet kära läsare så har Syd ju blivit medlem i AFC Wimbledon. Nu är jag bjuden på middag men kan inte åka. Trist men så är det. Det hade väl varit trevligt?, att få dinera med ett antal engelska fotbollssupportrar en fredag kväll i mars någonstans där i sydvästra London. Detta kanske ändå är lugnast att jag håller mig hemma, det tycker fru Syd i alla fall och undrade om det var många kvinnor med på den tänkta middagen?  Även döttrarna avrådde; de var med när vi gästade Arsenals Supporters Club London Branch för ett år sedan ganska precis. (Se inlägg Mars 2011) Det var inte många tjejer där heller kan jag säga och döttrarna Syd såg mest bleka och skärrade ut där bland the hard core supporters. Ja, Syd var inte speciellt kaxig han heller skall erkännas.

Nu vill jag i alla fall delge er inbjudan. "Men sådana här middagar, är ändå så tråkiga, dötrista och så alldeles underbara" eller hur det nu var som Askungen sa.  (Och det där med Jill Johnsson har jag för övrigt inte kommit över än... men nu håller vi oss till fotboll se inlägg Februari 2012)


Dear Dons Trust member:

2012 marks the tenth anniversaries of the Dons Trust and of AFC Wimbledon. So this year’s fundraising dinner, on Friday 23 March, will celebrate what we have achieved over the past ten years.

Our special guests will be ten players who have made a big and colourful contribution to the non-league years of AFC Wimbledon, covering every season from 2002/03 to 2010/11. They are:

  • Joe Sheerin
  • Kevin Cooper
  • Matt Everard
  • Keith Ward
  • Steve Butler
  • Andy Little
  • Luke Garrard
  • Jason Goodliffe
  • Jon Main
  • Ben Judge.

 This will be a fascinating, entertaining and nostalgic evening, offering the opportunity to hear insights into the extraordinary rise of AFC Wimbledon from the lowest rung of senior football back to the Football League.

 Tickets for the dinner are priced at £55 per person, or £500 for a table of ten. To secure your place, please apply to: Mark Davis, Friends of the Dons Trust, 20 Rayleigh Road, London, SW19 3RF, enclosing a cheque for the relevant amount, made payable to Kidd Rapinet Solicitors. Please also include: your name, postal address, email address (if possible), telephone number and any special dietary requirements.

 For any enquires, email dinner@thedonstrust.org or leave a message for Mark Davis via the club on 020 8547 3528. The proceeds of the evening will be donated to the Dons Trust’s fundraising budget.

We look forward to welcoming you to a very enjoyable evening on Friday 23 March.

 


RSS 2.0