Idag skall vi ut och gå, Corpus Sternii och jag

Det är jubileum denna påsk, på flera sätt. Återkommer till det men måste först reflektera över Frank Lampards återinträde i Chelsea, temporärt som det verkar. Ni som följer Syd vet att Chelsea är viktigt, även om oligarkens inträdande tog bort den riktiga känslan. Nu är oligarken borta, Graham Potter (som jag verkligen beundrar och gillar) blev manager i Chelsea, men som jag skrev förut,; den kombon kändes inte rätt. Graham Potter är en, som jag upplever det, annorlunda och ödmjukare profil som möter STORA egon på plan och på sidan av... nja kemin stämmer inte och stämde inte.. Potter är snart tillbaka, i West Ham kanske...som gjorde en katastrofinsats senast.
 
För 15 år sedan vid påsk startade Syd James Revue och söker ni på mars/april 2008 så finns det allra första inlägget. Funderar på en bok om "the best or worst of Syd James". Se nedan för lite läsarstatistik
 
För ännu längre tillbaka i tiden så var jag och min vän BK i London över en påsk, jag blev påmind av honom i veckan. Skärtorsdagens kväll det året tillbringade vi på legendariska Marquee Club i London, Wardour Street No 90, Vi såg Savoy Brown. En konsert/spelning som etsade sig fast i mitt minne och fortfarande är en av de allra bästa jag sett.
När Marquee stängde gick vi vidare till Kings Cross Cinema för en brutal nattupplevelse. Hårdrock från midnatt till 06.00. När vi återvände till vårt hotell och ännu en natt väckte nattportieren fick vi kommentaren, "Boys,  this is unbeatable". Det kanske det var för vi kunde gå direkt till frukosten...Förutom musiken som även innefattade Ronnie Scott´s jazzklubb så blev det fyra matcher. Rätt bra på en påskhelg.
 
Nu undrar ni hur Corpus Sternni mår!? Lite bättre är det, ja egentligen ganska mycket bättre. Kan vända mig i sängen, testade lite lite rask promenad i uppförsbacke i veckan, nja lite tidgt kanske. Men idag räknar med lång promenad på långfredagen.
 
Glad Påsk! Happy Easter!  Nedan får ni som sagt lite statistik!
 
 
 
 
 
.
 
 
 

Hur har vi med Corpus Sternii idag då?

Timing är svårt!
Den här helgen skulle Syd varit tillbaka i Holland - Utrecht, första gången sedan 2020. Ni som följt Syd genom åren vet att boendet nära Utrecht Centraal har gjort att Syd tagit på sig ett visst ansvar för tågtrafiken därnere. Ni kan läsa om detta om ni söker på februari 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015 osv.
 
Men nu får de klara sig själva, jodå jag hade nog ambitionen och gjorde en extra koll med sjukvården men det fanns andra som starkt avrådde. Fru Syd, döttrarna Syd och alla arbetskamrater. Jag insåg till slut själv också att det kanske inte var det smaraste att stå på mässa i Holland varför jag erbjöd mig att stå på mässa i Smedjebacken istället. MEN, samma där, samma gäng igen; fru, döttrar och arbetskamrater sa nej; Var hemma och vila dig!
 
NU är jag hemma och vilar mig och försöker övertala frun  att jag kan göra saker som inte gör ont! 
- Tänk dig nu för säger fru Syd!
- Jag har läst journalen säger jag!
- Jaha och vad säger den?
- Titta säger jag..
 
 
Sedan fortsätter jag:
- Du ser, det är bara bra att göra det som inte gör ont
- Det står smärta i fyra veckor, säger fru Syd och så lägger hon till att hon tycker att Syd skall ha ett stort avstånd mellan vad han själv upplever som klokt och vad som faktuiskt är klokt i detta läge.
- Hmm, säger jag då.(Samtidigt är jag ju lite orolig över att ha ont måste jag erkänna)

RSS 2.0