Inte sex sedan 1930

Men nu i helgen som gick så hände det. Låt vara att tre mål kom på övertid men i alla fall. Vilken otrolig stjärnsmäll Manchester United gick på. Nu vann man visserligen mot Aldershot (div 4) igår i Carling Cup men i alla fall. Manchester  U har alltså inte släppt in sex mål i en match sedan 1930. 

Å andra sidan har inte Manchester C har varit så här bra sedan Dennis Laws dagar och de ligger en bit bak i tiden. Detsamma gäller med Grekland, de var också bra en bit bak i tiden (till och med så långt bak att det är före Dennis Laws tid, ja nästan så långt tillbaka som på de gamla grekernas tid).  Om jag minns rätt så spelade dessutom Law BÅDE för U och C under åren.

Blir  ni lika trötta som Syd James på dessa  europeiska kullerbyttor i politiken? Egentligen är det ganska enkelt - "den som spar han/hon har" tror jag redan den gamla tidskriften "Lyckoslanten" påpekade. Och handlar man för mycket på "kortet" så går det förr eller senare åt "hel...e" och det har det gjort. And there is no easy way back!
Låt nu inte Kina finansiera detta också för då sitter vi ännu värre till om några år. Det kommer att smärta men Europa och USA måste vinna tillbaka konkurrenskraft och reella värden måste värderas - inte en massa tomma bankpapper - då är det bättre med ett bakpapper - ja nu tänkte jag inte på papper för baken utanför baket t ex bullar.

och det är precis vad som nu måste till: andra bullar över hela linjen. Eller för att citera en gammal bekantskap till Syd från förr i tiden (tiden mellan Dennis Law och nu) som uttryckte det hela mycket tydligt ibland via telefon : Syd! Oavsett vad du gör - skärp dig! Och det kan vi väl enas omkring: Hörni bankgubbar och bankgummor, försvarsspelare i Manchester United, Merklar, Berlusconiar och alla andra små raringar i EU; Oavsett vad ni gör - skärp Er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0