Nu står Syd inför en utmaning som heter duga

Efter en vecka i risets förlovade land har nu fredagskvällens lugn infunnit sig så här vid 23.08 tiden och man kan drömma sig fram mot helgens stora utmaning. Syd skall följa med fru Syd till huvudstaden nämligen, jo vi skriver "följa med" eftersoms fruns tjejgäng har bestämt att ta med MÄNNEN till Hockey-VM staden!! Det bokades tidigt och när man såg att timingen stämde precis med Hockey-VM förstod man precis att överraskningens timme var inne; hela gänget skulle gå på hockey!

Det har varit ett väldans hemlighetsmakeri när man frågat typ: -Var skall vi bo? Svar: Nja, vet ej! -När skall vi åka? Svar: Nja lördag f m någongång... Man kollar om det är någon matchstart vid 16-tiden men det stämmer inte riktigt. - Vad skall vi göra? - Du får väl se!

Hursomhelst så kom avslöjandet för någon vecka sedan: Musikal!! En paradgren för Syd! "Fantomen på Operan" för ett antal år sedan - zzzzz efter en stund......... uppskattades inte. Vad väntar denna gång? Jo "Dirty Dancing"!!

Ni som känner Syd vid det här laget förstår att vågen kördes direkt. Dirty Dancing, YES! Den har Syd väntat på ända sedan han såg ett axplock av filmen. Tjejgänget skulle överraska MÄNNEN och nog överraskades det alltid. Dirty Dancing är säkert jättebra, för kvinnor tror jag. Sedan är det klart att så länge Patrick Swayzes dans fick damerna att falla som furor så funderade man en stund på om inte en buggkurs ändå kunde vara en klok investering.

Buggkurs blev det men så mycket Dirty Dancing blev det inte. Det var ju en herrans massa steg hit och dit att hålla reda på, snurror hit och dit, karusell vänster och höger, hålla i här men inte där, dessutom i takt alltihop. Och svettig blev man. Det blev Patrick S också men han såg mycket fräschare svettig ut. Nej det blev bara en grundkurs i bugg! Fortsättningskursen fick fru Syd klara själv, nu har man ju dansen i blodet så att säga så det har ju gått bra ändå - men någonting som liknar Dirty Dancing har det inte blivit.

Vi får väl se efter morgondagen om "I had the time of my life", vi får väl hoppas den tiden är positiv i så fall. Good night folks!

När jag nu ser tredje klippet nedan så ser jag nog att det påminner lite om den där buggkursen i alla fall. Lite.....
grann. Nja, det kanske vara någon annan kurs, den som man inte fick gå.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0