Syd James Modeblogg; sommarvarmt och marknad, en spännande kombination

Ni som känner Syd vet att mode inte står högst upp på intresselistan, Mode står egentligen inte på intresselistan alls, men visst, titta kan man ju.

Nu är det sommarvarmt och det i sig brukar erbjuda spännande modeutmaningar; det kläs av både här och där och kombineras på alla möjliga sätt. Nu sker detta samtidigt som det är marknad vilket verkar förstärka kreativiteten hos bägge könen så att säga. På årets Catwalk kan vi presentera några läckra nya modeller, direkt på Syds James modeblogg; ( inga foton kan tyvärr presenteras, och det beror på att Syds modefotograf från Paris inte ville fotografera, märkliga människa..., ville och ville, en totalvägran är närmast sanningen)

Outfit 1:Vita otränade mansben, iklädda svarta tubsockor, foppatofflor*, ett par avklippta jeans och matchande T-shirt. * Kan även kombineras med ett par luftiga sandaler

Outfit 2:Linnen både kors och tvärs, mest tvärs, magen sticker fram lite grann sådär chict, kanske mer ligger över shortslinningen runt om, om man skall vara mer precis. Ljusrosa. Ja inte linnet utan huden efter att ha solat i veckan.

Outfit 3:Rejäla urringningar men där Silicon Valley ramlat ner i jämnhöjd med höfterna.

Outfit 4;Härlig inköpt T-shirt från Dressman med Rollling Stonesmotiv, lite formlös och urtvättat nu men sitter ändå rätt tight över mansmagen.

Outfit 5;En liten svart skinnväst med matchande T-shirt och ett par jeans där ändan som skulle fylla ut jeansen har flyttat på sig och nu är en rejäl mage istället.

Ibland undrar jag om inte vintern är bäst i alla fall.

PS; Sorry, jag glömde ju att det är Bluesfestival också, dit var jag en stund ikväll, modet för de dansande framför scen;
                             2
Outfit 6: (Outfit1-5)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0