Syd Ernest Inrednings-och trädgårdsspalt återpublicering

Eftersom TV-Ernst hållit på i Skåne under sommaren så återpublicerar vi Syd James vän Syd-Ernest trädgårdspalt.
 
Nu hälsar vi Syd James hemliga vän Ernest välkommen med sin inrednings- och trädgårdsspalt dit ni kära läsare kan vända er med era personliga inrednings- och trädgårdsfrågor. Ernest är Ernest och alla eventuella likheter med verkliga eller fiktiva personer som kan tänkas påminna om Ernest är en ren tillfällighet.
"TV 4 Ernst "uttalade sig en gång i en artikel i Aftonbladet i stil med att "Jag är satt på jorden för att inreda och påta i trädgården". Vår Ernest mer satt i jorden och fick börja med att gräva sig upp innan han kunde börja inreda. Ernest är nu ett stort namn i inrednings- och trädgårdsvärlden. Känn er fria att nyttja Ernest´s gröna fingrar i såväl färgburken som i potatislandets värld.

image8
Foto: Syd James (privat)
Här ser vi Syd Ernest pyssla i en trivsam hörna av sitt uterum. Den grå lite säckiga sittmöbeln som Ernest lite "chicked" placerar en plastpåse på finns att köpa på välsorterade designbutiker. Ernest lite bohemiska trädgårdsrock passar bra när vårvädret ännu är lite kyligt när vi pysslar i landen. Trädgårdskängorna är ett par rejäla "Green Lawn Boats" som skyddar både mot fukt och kyla. De vackra trädgårdstenarna är klassisk "Gårdssten -grå 114". Glasrutorna i Ernest uterum som vi skymtar bakom Ernest är inramade av borstat aluminium vilket ger ett lite extra ombonat intryck och skapar en känsla av lyx och flärd.

Ernest gröna fingrar ger valuta för pengarna och människor uppskattar alltid att promenera runt i Ernest´s "Upplev-vad-du-vill-gröna-rum".
image10
Foto: Syd James

Syd Ernest ser gärna öppet vatten som en del i sin trädgård. "Det ger lugn och inspiration" säger Ernest. Och vi kan bara hålla med om att vattenspegeln skänker en extra dimension för trivsel och harmoni. Det vi ser här är en installation som Sir Ernest, som han kallas i UK, gjort vid Euston Underground Station i London.
Trackback
RSS 2.0