Det är mycket nu med både brännvin och fruntimmer

Läser på nätupplagan av DN;  "Riksdagsledamot i fylleskandal". En S-ledamot fyllnar till ordentligt och trakasserar en kvinnlig kollega. Mannen upptäcktes halvt avklädd när han stod och bankade på kollegans dörr. Så långt DN.

Man har ju hört talas om fotbollsspelares julfester i England som spårar ur ibland men inte så ofta i riksdagen. Men det är klart, det har varit ett jobbigt år för de arma krabaterna i Riksdagen. Den här riksdagsmannen var alltså halvt avklädd, vilken halva var avklädd kan man undra? Och det gör jag, undrar alltså för det kan ju i sin tur få en att fundera på vad han bultade med på dörren.... Tiger Woods Elin använde en järnklubba, den här Riksdagsmannen kanske använde p............uttern. Därom förtäljer ej historien. Nu skall han i alla fall be om ursäkt. Och söka Företagshälsovården enligt gällande policy, säger gruppledare Sven-Erik Österberg enligt DN.

Undrar hur den policyn är skriven? Kanske något i stil med: "Om ledamot blir full som ett svin (ej att sammakoppla med svininfluensan) och börjar banka på dörrar med arm, fot, huvud eller annan vital kroppsdel så skall han/hon söka kontakt med Företagshälsovården för; gipsning, avkylande bandage, kall dusch eller ett stödsamtal. Den vars dörr blivit bankad på skall tillkalla griskrupp, nej krisgrupp, står det, (blev mycket med svin så jag blandade ihop lite grann) för att få prata ut".

Nästa fråga är: Vem var kollegan? Kvinna vet vi men var det samma partitillhörighet? Det kanske var Maud Olofssons dörr; "Bankelibank - kom ut så får du se på en riktig växelspak, du som är så dum mot Saab" eller Christina Husmark-någonting mers dörr: "Bankelibank Hör du din friska dj....., kom hit så skall få se på ett sjukdomsfall som heter duga", svaret lär vi aldrig få veta och det känns nog lika bra det! Det blev minst en (S)up för mycket för den ledamoten, och säkert fick man leda moten hem också.....




Om detta är Riksdagsmannen vet jag inte. Men en (S)up för mycket här också kan man anta.
Foto: Okänd

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0