Syd missar en 67:a för en 75:a

Syds starka sida är inte att hålla koll på födelsedagar, bröllopsdagar och andra nog så viktiga saker!

Jag bokade in en 67-åring för ett antal månader sedan, en vanlig måndag kväll i mars, i Sverige, i världen. Ja det var den 23:e mars jag bokade. För någon vecka sedan berättade jag för fru Syd att jag tänkte åka till en 67-åring på kvällen den 23:e mars. - "Den 23:e mars!??!" utropade fru Syd. -"Men min gode Syd har du glömt bort att din svärmor, MIN mamma, fyller 75 år den dagen??!!," sa fru Syd med en viss skärpa i stämman!

"Ja" svarade Syd tyst. Och sedan sade Syd med högre stämma: "F n det hade jag helt missat! Jag håller med om att jag borde kunna detta datum efter 35 års bekantskap". "Kan jag åka till 67-åringen tror du??"

Efter den frågan får man dra slutsatsen själv och nu fick 67-åringen klara sig utan mig den här måndagskvällen, det var liksom inte läge om jag säger så.

Nu hade jag mycket trevligt på kalaset, fick äta god tårta, flera bitar, och det började snöa och det skulle bli sent, och jag var trött, och jag skulle bli ännu tröttare efter en Stockholm t o r och jag skulle inte hinna träna, och jag har sett 67-åringen förut, och 67-åringen är inte i form alla gånger och hans turné har pågått sedan 1988, och alla var glada att jag var hemma, och han fick bara tre prickar i tidningen, och jag har ändå alla skivor (nej inte alla men), och nu hann jag springa, och skotta, och trött var jag och konserten för många år sedan i Göteborg var jättebra.  Och Bob Dylan har jag sett flera gånger. Ja jag har sett svärmor fler men å andra sidan har jag inga skivor med svärmor.

Att man sedan minns andra datum som Chelseas FA Cup seger 1970, eller Leksands SM segrar och att Västanfors slog Bollnäs med 7-5 i bandy 1968 efter att ha legat under med 5-1 i halvtid och Lars-Evert Hansson ändå missade en straff är väl ett bevis på att minnet inte helt sviktar och att Jair slog inlägget till Pelé som nickade bollen precis nere vid stolproten men Gordon Banks räddade med fotbollshistoriens svettigaste räddning. När då då? Guadalajara 1970 om ni nu inte minns det.....

Kommentarer
Postat av: CC denäldre

Minnet har en fantastisk förmåga att komma ihåg ( vad skulle minnet annars göra) viktiga händelser tex Grängesbergs BK s DM vinst 1969 mot Rättvik i -25 grader och andra världsavgörande händelser

2009-03-25 @ 16:51:17
URL: http://randomprestige.blogg.se/
Postat av: Syd James

Precis CC d ä så är det!- Minnet minns det viktiga sakerna! Sedan må Albin förlåta mig att jag inte exakt minns mina ord när jag var ordf i fotbollssektionen och höll ett tacktal på Vallen 1980 i oktober, i regn (det minns jag inte heller men sannolikheten är stor)

2009-03-27 @ 18:27:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0