CSI Falun

Nu kanske CSI i Falun är på väg att lösa försvinnandet av den blivande hustrun som försvann strax före bröllopet. Låt vara att den nu misstänkte mannen själv ringde och meddelade att han hittat "Linda" eller vad namnet nu var.  Kvinnan är inte identifierad; "det tar ett tag" för att citera CSI.

NU har mannen var misstänkt hela tiden och då undrar GW Syd, machomännens svar på Miss Marple; varför i herrans namn har man då inte spaning på en sådan här kille HELA tiden. Nu är huvuduppgiften att försöka rekonstruera vad den misstänkte gjort medan han själv varit borta. Vilket mörker. Man tar sig för pannan och blir föga imponerad av CSI:s arbete.

Antagligen är det så att jag sett för många kriminalfilmer på TV men jag tror ändå att om Chief Inspector Barnaby varit i Falun då hade den funna kroppen snabbt identifierats och mannen hade varit satt under övervakning. Svensk polis imponerar inte. Det var lika med det andra mordet i Falun som först klarades upp efter att Englas baneman via en privatpersons kamera spårats.

Jag undrar vad riktiga GW kommer att säga om den här historien?

Nu är det så att Syd inte alls har något emot polismännen och kvinnorna, men arbetsmetodik, organisation och ledning lämnar en hel del att önska säger en, vanligtvis, välunderrättad källa. Och Syd håller med.

Då verkar CSI i Miami ha bättre koll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0