Först Anna Odell sedan Syd James

Spontant kan man bli lite orolig när man slår på "kvart -i -sex Ekot" på radions P 1 och hör att Anna Odells dagsböter "toppar" nyheterna. Är det så, eller har Eko-redaktören också gått på PR-biten? Hur mycket uppmärksamhet och vilket namn har inte skapats av Odells "installation" i form av att spela psykiskt sjuk?

Det får vara hur det vill med det men nu har Syd James bestämt sig för att också göra en installation. Så här är det tänkt:

Syd skall leta upp en bro, gärna känd bro, typ Dimmornas bro, och sedan skall Syd stå där vid brokanten och ropa "Nöff, nöff jag har fått svininfluensa!" och när sedan polisen kommer för att hämta Syd då skall han, inte som Odell sparka och slåss, utan absolut VÄGRA att nysa i armvecket och hojta högt att; "Jag har inte tvättat mina händer på över två timmar". Räcker inte det för ett tvångsomhändertagande kommer ett slutgiltigt illskrik; "Jag kommer att spontant uppsöka en akutmottagning trots att jag nyser". Allt skall filmas!

Men det är nog bäst att jag också samråder med min advokat innan jag gör denna "installation". Watch up konstvänner, Syd James är på G!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0