Syd ser sig om i världen; utsikt från ett resefönster..............

Ja, lite mer än detta har väl bjudits under resan till London-Frankfurt och Linz. Tog inget foto i Linz för där fanns ingen lins-lus..... (vilken lustigkurre han är den där Syd.....men det där var väl på gränsen?).

Jag har blivit uppmärksammad igen på att vår moral (kanske bara Syds) skiljer sig åt i Europa, även om vi nu är en enda stor familj i EU-kommissionens trygga famn. När man kommer till hotell-rummet i Linz så ligger broschyrer framme om att köpa sex dock inte med barn! I Stockholm föreslår man Vasa-museet.

Sedan sitter man där och pratat med en "snubbe" (ser ni vilka ord Syd svänger sig med?) som berättar att han är gift sedan 38 år. Så trevligt svarar man och då kontrar han med att han även har en "girl-friend", vilket är helt OK i hans land. Snubben är till och med äldre än Syd,  jag trodde först jag var gammalmodig i överkant men det föll.

Man är nog alldeles för inskränkt; man menar det man säger, har ingen "girl-friend" på sidan om och lyssnar på rock-musik. Out of date eller?







London Underground
Photo: Syd James Reality Life Photo Collection part 3.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0