Zlatan vad det tjatas

Det skall inledningsvis erkännas att Syd inte är någon hängiven Zlatanbeundrare. Zlatan har spetskompetens och han kan göra briljanta tekniska små nummer som få. Men jag tycker inte Zlatan levererar på den nivå på vilken hans status och lönecheck vilar. Han faller ofta bort i viktiga matcher och kan periodvis vara direkt dålig.

Nye förbundskapten Hamrén uttalade sig i DN idag något i stil med att Zlatan är det bästa vi någonsin haft. Det tror jag inte att Hamrén tror på själv men han vill smickra, ställa sig in för att försäkra sig om den nye lagkaptenens motivation för landslaget. Zlatan är en tillgång för landslaget men det bästa vi någonsin haft??

Serie A i Italien passar nog bra, serie A är på fjärde femte plats i Europa efter England, Spanien och Tyskland, sedan slåss Italien med Frankrike, Holland om platserna därefter. Tempot är lägre, motståndarna svagare och där får Zlatan den tid han behöver för sina finesser. Vore han världens bästa så borde han platsa i Barca, nu gör han inte det sedan får det vara hur det vill med relationen till tränaren.

Premier League har startat men Syd har ännu inte skaffat Viasat, det kommer nog men det känns inte roligt med matcher typ 6-0, 0-4, 6-0, det är för ojämnt. Investerarna styr men risken finns att några få segrar ihjäl sig och intresset sjunker. I Championship känns det lite kul att Ipswich är på G, den styrelsen brukar mest bekymra sig för om det viiiita viiinet är rätt kylt, i bjärt kontrast till Millwall som krigar mot toppen. Där ligger "Huligan" närmare. Och gamla Leeds är på väg uppåt.

Jag läste en artikel om Leeds där man beskrev läget när det var som värst, pengarna spreds för vinden, det var väl en 50 man i truppen. Vid en löneförhandling hade en av spelarna (ingen på absoluta toppen) gått in till förhandlingsbordet med målsättningen att få 10000 pund i månadslön. Innan han hann öppna munnen sa managern; Vi bjuder dig 20000 pund i månaden varvid vår lirare av ren chock blev stum och satte Teet i vrångstrupen. Detta tolkades som stort missnöje varvid budet höjdes till 30000 pund.....Det vara bara att skriva på att skratta hela vägen till banken.

Vi får väl hoppas att det inte var HQ bank som han var på väg till, för det gick inte till slut. Hittas ingen köpare i natt så får man klappa ihop. Ödmjukhet har knappast kännetecknat den banken så skrattet man använt mot Finansinspektionens påpekanden har nog satt sig i vrångstrupen, precis som teet gjorde på Leedsspelaren.
Tänk hur allting hänger ihop........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0