"Det är ännu inte försent att överraska din älskade med en romantisk weekend"

men det var väl ett förfärligt tjatande om det här hela tiden. Nu har Syd fått en 14 erbjudanden på mailen om den här avstikkeren (på norsk) och nu på svenska. Man breder på må jag säga:

Njut av stadens puls och koppla av med spa, teater, romantiska restauranger eller spännande kultur. Fler erbjudanden finns på Hotell.nu.

Det är precis det som fru Syd fått i helgen; ungefär i alla fall. Dusch har vi så spadelen är väl helt OK även om Syd med glada tillrop uppmuntrar till; "Korta duschar nu när det är så kallt!" OK, lite oromantiskt kanske men ändå liksom.
Lite teater blev det när vi inte hittade vantarna när vi skulle åka skidor och
"romantisk restaurang" kan jag hålla med om är lite tveksamt men en kopp kaffe och en våffla MED Hjortronsylt vid Ljungåsens skidstuga blev det. Det var liksom en sådär mellanstation mellan två 8 km varv.

Spännande kultur fick vi också uppleva - skidkultur i alla fall. Man kan se ut över den blånande vita bergen (Dan Anderssons trakt) och se ett vindkraftverk snurra för vinden medan man pressar sig uppför motluten.
Jag kan hålla med om att romantiken är lite lågställd för man blir alltid rätt snorig när man pressar sig lite på skidor. Och med perfekta spår, i alla fall hyfsat bra skidor så är det svårt att hålla igen. Nu blev det inte mycket av stadens puls man fick njuta av men man fick i alla fall upp sin egen puls rätt rejält i saxbackarna.

Vad kan man begära en sån här Alla hjärtans dag? Till och med solen sken--  hela tiden och himlen var blå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0