Jag sitter här i regnet och bläddrar lite

i nya MOJO som sagt;

Richard Ashcroft kom med en ny CD/LP i veckan. Som Verve-medlem var han fantastisk men jag är inte lika imponerad av hans soloalster. Till och med kan man kalla mig besviken.

"Boss Sounds" är månadens medföljande CD, en skiva där Bruce själv valt favoriter: Joe Strummer, Calexico, Ron Sexsmith, The Handsome Family är några av valen. Finns en ny DVD med Bruce Springsteen and E Street Band: "London Calling: Live in Hyde Park".

På sidan 22 en annons: Premium Swedish Cider": Kopparberg! findkopparberg.com. Vem har sagt att inte Bergslagen är med idag?

Marianne Faithfull är lite "hot stuff" f n och med i månadens MOJO också.

Yngsta dotter Syd fick en fråga om sidan 33: Vilket band är det och var är bilden tagen? Hon prickade in bägge: Band of Horses och Central Park NY.

Under rubriken "Real Gone" noteras att Ronnie James-Dio lämnat jordelivet. Magcancer.

På sidan 41 börjar en härlig intervju med Ian Hunter; den gamle Mott the Hoople mannen som gjort några fantastiska album i egen regi genom åren.

"Leader of the pack" - rubrik till en lång artikel om The Boss. Karta över Springsteen´s New Jersey.

(Något stör i bakgrunden: jag hör att någon repris av Lotta Engbergs allsång går på TV, huuvaligen)

I MOJO:s 34 sidors skivrecensioner får bland annat; Danger Mouse and Sparklehorse, Delta Spirit, Sheryl Crow, Steve Miller, Tom Jones(!),  James Apollo och School of Seven Bells fyra stjärnor
Otis Taylor får fem och betyget "Mojo Instant Classic".

Och gamle Roy Harper har gjort en livespelning och Roger Waters skall turnera med "The Wall" nästa år. I Stockholm i maj tror jag.

Det finns mycket spännande att finna i MOJO en regnig f m i Juli.

Undrar om jag måla lite inomhus nu eller ta en löptur i regnet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0