Sällan har så många haft så få att tacka för så lite

ungefär så uttryckte sig engelska media efter Englands debacle i fotbolls-VM och tillade: Att om vårt försvar under andra världskriget varit så dåligt som vårt försvar i söndags då hade vi varit tysktalande sedan 1940.

Nej, det var inte bra som sagt och VM vill inte riktigt tända till, åtminstone inte för Syd. Vem skall man nu hålla på? Tyskland, det bär emot men kanske ändå. Eller Spanien? Eller Uruguay? Eller...?, ja man behöver inte vara nervös i alla fall och det är alltid en tröst i fotbollsbedrövelsen.

Peace and Love festivalen går av stapeln i närliggande ort. Finns en del intressanta artister men frågan är om känslan blir rätt när man skall titta på Roky Erickson ståendes på en gräsplan med solen i ansiktet. Festivalartisterna är dock bra till skillnad från festivalen på hemmaplan; någon som heter Ola kommer. Lasse Berghagen, Linda Bengtzing och så det alldeles fantastiska nyskapande bandet Rydell & Quick. 

Man tar sig för pannan, suckar tungt, drar en filt över huvudet - nej det blev för varmt känner jag - och funderar; Att gå eller inte gå, det är frågan. Eller skall man ta 1400 intjänade sikener och göra P & L i dagarna tre, eller skall man slå på skivspelaren istället?

Ja, man har tunga frågor att fundera över!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0