Finanskrisen tar ny fart

De s k PIIGS ländernas ohyggligt dåliga ekonomi oroar världens finansiella marknader. Idag annonseras att börsen i USA känner oro över skulderna, och? Det var väl inget man upptäckte idag, får man både förmoda och hoppas.

Det kan bli en ny rysare på de finansiella marknaderna speciellt efter en artikel i dagens nummer av Dagens Industri. Låt vara att Lehman Brothers gick i konkurs med stora fiktiva värden men det oerhörda avslöjande som nu uppdagas kan göra Lehman till en krusning på ett stormande hav.

Eller också kan man se det som en riktig sk-tfråga.

Hur som helst här är klippet från DI;



Kvar i konkursboet - 3.000 spelande pottor

2010-11-16 06:32 Dagens Industri

Ett företag i Sörmland har begärts i konkurs - med 3.000 spelande pottor som enda tillgång.

Bakom missen ligger en idé som inte visade sig vara så lysande. Företagaren konstruerade en potta försedd med en liten speldosa, som spelar melodin "Mary had a little lamb" när barnet sätter sig.

Undra på att det här inte gick, med en sådan sk-tmelodi så sätter man sig själv på pottkanten. Då hade det varit bättre dels med en mer blandad reportoar som man kunde välja efter dagsform och sedan skulle man haft en mer vuxeninriktning på musiken så att det kunde användas även på vuxenpottor.

Några låtförslag:

"It came out of the sky" med Creedence

"Diggilo diggilej"  med Herrey´s (om någon varit hård i magen en lägre tid "som jag väntar på dig" är väl textraden på ett ungefär).

"Fyra bugg och en Coca Cola" med Lotta E ( i och för sig ett oroande tecken om situationen skulle uppstå).

"Stop in the name of love" med Supremes (omvänd situation mot Diggilo)

Håll med om att detta hade varit en bättre pottidé, kunde även finnas med inbyggd Spotify, Blue-ray och wireless anslutning.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0