Vad händer idag då?

Idag har vi bland annat Juholt som håller presskonferens i Oskarshamn och som t ex kan säga följande;

"Jag har idag bestämt mig för att avgå som partiledare för S, med hänsyn till min familj och mig själv men framförallt för partiet. Partiets politik har tyvärr kommit i skymundan av allt fokus som varit på mig. Jag tackar för det fina stöd jag fått och bla bla bla", så skulle det mycket väl kunna bli. Vi får se.

Sedan fortsätter republikanernas primälvalskampanj. Läste att de kandidater som är duktiga i främmande språk misstänkliggörs. Det är alltså ingen merit att kunna flera språk, någon kunde franska och såg dessutom ut som en fransman, huvaligen. Någon kunde mandarin flytande och därmed misstänkt positiv till Kina. En Texaskandidat med lite bred dialekt som klämmer in ett "God Bless America" känns ju "trovärdigare".

Då känns det bättre att få lämna den politiska världen och istället titta ner i en färgburk (ja det är lite smågrejjer som skall målas i köksregionen) fundera över ett träningspass (nu gäller det att behärska sig trots att jag läser boken Born to Run så att man inte tror att man plötsligt blivit en MAN för ultramaraton) och framåt om en stund ratta in fotbollens Premier League där jag VARJE gång går in med förhoppning om att de skuld- och penningstinna topplagen skall få stryk av ett hårt kämpande Norwich, QPR eller West Bromwich.

God Bless AFC Wimbledon! (som haft det tungt på slutet).

Vadå ni saknar musiken i denna kommentar. Ja OK. lyssna på den här då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0