Nils i "Nya upplagan" 069

Nils Lofgren intervjuas i senaste numret av "Nya upplagan". Rätt spännande tidning som ges ut gratis i Skåne, huvudsäte i Lund. Det går att prenumera!
Nils Lofgren är ju som ni alla vet med i "E Street Band" och på väg till Sverige för konserter i Göteborg nästa helg. Syd skall vara på plats är det meningen. Givetvis hoppas vi på bättre väder denna gång, jämfört då med förra gången vi såg Springsteen och E Street Band. Att hoppas på bättre väder just detta år är kanske att ta i men då var det hällregn i tre timmar......så mycket sämre kan det inte bli. Möjligen om vi tillför åska och strömavbrott!
 
Nästa vecka blir musikalisk spännade med Springsteen på lördag och Beach Boys på söndag. Kommande måndag skulle man dessutom kunna se ZZ Top i Ystad.
 
Men nu var det egentligen Nils Lofgren vill skulle prata om, född i Värmland, flyttade till USA som treåring och startade eget band "The Grin" som sextonåring och sedan dess har han kuskat på vägarna Det finns mycket i Lofgrens musikskatt som är värt att lyssna på, inte minst när han sjunger Neil Young låtar på den näst senaste skivan.
I 27 år har Nils spelat med Bruce. Dock blir det inget dragspel denna gång, säger Nils, senast det begav sig så inledde han hela konserten med just en dragspelslåt.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0