Syd James roar sig på andras bekostnad? (En nyhetssammanfattning)

Den kinesiska folkgruppen "urigurerna" har fram till dags dato utvisats till Kina utan nåd av Migrationsverket. Nu tror vi att det svenska vädret gjort att Migrationsverket ändrat sin bedömning. "Vi har fått ny information säger Migrationsverket men vi kan inte berätta vad det är, för det är hemligt". Men Syds informatörer tror sig veta att det svenska vädret är orsaken. Den person på Migrationsverket som Syds kontaktkälla känner säger att: "Som vädret nu är så kan man ju inte visa ut en urigur i ur och skur".
 
Mont Blanc lockar många bergbestigare, dock inte Syd James. Idag på morgonen omkom åtta eller nio klättrare efter att en lavin dragit med sig en grupp på 28 personer; "Trots ett massivt räddningspådrag med helikopter och hundar på 4000 meters höjd så kunde inte alla räddas" Det tror vi på; helikoptern alltså men hundarna, nja för stora känns dom.
 
Man kan inte skoja om allting, nyheten om att en person avlidit vid Leksands sommarland efter att ha drunknat kan man inte skoja om.Så det gör vi inte.
 
Efter moget övervägande har bulgariska bärplockare nu anlänt till Hälsingeskogarna. Det tältar i skogen eftersom det inte skulle bära sig ekonomiskt om de skulle tvingas betala campingavgift. Nu får de dock inte tälta mer än ett dygn på samma ställe, en insikt kommit som en obehaglig överraskning för dessa stackars bärplockare som väntar på att bären nu skall mogna. Nu får de bära runt på sina grejjer varje kväll, för veteranerna i gruppen är detta inget problem men tänk på "blåbären" som är har för första gången.
 
Över hundra personer omkom vid en brand i Nigerdeltat efter att en tankbil vält. I nästa påannons varnas "känsliga tittare" för nu skall vi se hur getter tvingas EU-märkas i öronen och det är minsann inte roligt att se. Två märken skall sättas fast; ett i vardera öra överaskande nog och dessa märken resulterar ofta i inflammerade sår. EU har så mycket för sig så man gitter snart inte bry sig och getbönderna tycker att det är mest fårskallar som sitter och beslutar i Bryssel. Ge oss våra getter tillbaka skalla ropen!   Det har England krävt i många år och har till och med en känd sång på temat;
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0