Sommaren är kort men i år verkar den i alla fall inte regna bort

för det är väldigt torrt på Österlen där Syd James befinner sig f n. Mellan 25-30 grader varje dag och kan det vara orsaken till att tröttheten är så påtaglig trots mindre arbete, mer sömn, nja, mer mat, nja, mindre träning än normalt??
Man borde ju vara superpigg nu efter att han tagit det såååå lugnt. Fru Syd hävdar dock att så inte är fallet, du måste äta mer, säger fru Syd! Du rör dig ju trots allt ganska mycket! Och det gör att du måste äta mer. Annars blir man trött!
Vi får se hur vi skall tackla den situationen.
Situationen med Damlandslaget i fotboll är i det närmaste över, Hildegard, Brynhilde och Frau Sckmhidtheisse blev för svåra i semin. Sverige har ändå gjort det bra men haft det lite tungt mot de hyfsade lagen. Inte många centimeter skiljer mellan dundersuccé och "bra prestation" men sådan är nu fotbollens logik. Sedan kan man tycka att det blir lite överdrivet när kommentatorn tycker att "det är mycket smärtsamt att se Lotta Schelin i tårar, på detta sätt".
Inget blir så snabbt historia som idrott - så nu är detta historia och vi kan se framåt mot en stundande Premier League där sedvanliga astronomiska, löjliga summor spenderas under silly season. När går den situationen in i väggen?
 
Det kan man fundera på när man lyssnar på min nya favorit; Shooter Jennings.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0