God Jul

Midvinternattens köld har inte varit speciellt hård men den har i alla fall varit rättvis. Ungefär så skrev "Blandaren" om Viktor Rydbergs gamla Tomtesaga.
Nu har julfriden kommit. "Jag har inte märkt av den än", säger Syd James i ett uttalande från en snöklädd hemmaort med -10 på tempmätaren.
"Armarna har farit runt som lärkvingar i en städiver av sällan skådat slag och ljudet av dammsugaren har skapat en konstant ljudmatta som knappt kunnat förtränga ljudet av alla förskräckliga julsånger som spelas hela tiden på någon kanal som heter någonting", fortsätter Syd sin "inför-julfriden-berättelse".
 
"Nu skall det sista fixas, så nu jäklar gäller det att ligga i så att man kan koppla av fram emot juldagens kväll och då lägga sig i den trygga förvissningen om att det är full omgång i Premier League på annandagen, det är nästan så man känner lite stressad, säger Syd.
Annandagen,  "Boxing-day" som den kallas i England, vi hoppas verkligen inte att det blir en boxing-day i de svenska hemmen, läste precis i Dagens Nyheter att kristelefonerna går på högvarv i jultider. 
 
Nu önskar jag er alla läsare en GOD JUL och på snart återskrivande!
 
Nu tar vi den enda jullåt som jag klarar av:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0