I Key West med the authors Hemingway and Syd James

(Vi drive fortfarande med en egen form av engelsk text eftersom a, a och o med prickar saknas, sedan drive Syd med svengelska ord so att translaten blir lite enklare, typ)
 
Ernest Hemingway held till nere i Key West med sitt skrivande och vad passar then better than att Syd also skriver lite text vid Nordamerikas sydligaste punkt. Nu blir det ingen bestseller som. "Den gamle och havet" for jag are ju mycket mycket yngre utan jag kan instead tell you att det are stora antenner  vid denna "Southernmost"punkt, riktade mot Cuba som are bara 14 mil bort  Med det vi har learnt oss om spaning so har man nog koll on det mesta som Fidel och Raul do nere i Havanna.
Det are mycket vackert i Key West med de kristallvita beaches och skiftande bluegreent hav. Staden har charm even om det blivit lite mycket turistanpassat even here. Men det are levebread for dom som bor here so vad kan man annars tro att de skall do.
 
Det are absolut worth ett visit even om the road from Miami och hela roaden ner till Key West snart blir lite enahanda. Vackra scenerier men also long partier med buskar so man almost tror att man are in Norrland. Och 40 islands som skall passeras med en bro i vardera end. Many broar att korsa blir det.
 
"Crocodile Crossing" betyder varning for Moose, almost lika. Lite mer thrilling dock med krokodilerna eftersom man are mer van med mooses on the road. Det are klart att man ger sig inte ut on en promenad i roadkanten eller sitter och plaskar med the feet i vattenbrynet. Man har i och for sig heard talas om att beautisalonger har small fiskar som skall eat on dina toes men here riskerar man att bli av med hela benet och det kan ju vara lite dumt, speciellt om man nu are on semester.
 
Are nu tillbaka i Miami Beach och det var nog right evening att vara borta, den vi var borta,  eftersom nyheterna informerade om mycket troubled and fighting i staden yesterday. De firade Presidents Day men det blev fight instead. Dumt! Annars bevakar polisen very well.
 
Vi har funderat mycket on signalspaning en tid, fortfarande oklart why so many blir surprised. Jag var och kollade om min Facebook och det tog inte long stunden innan kontrollmail kom med question om jag loggat on FB from this dator i USA. Koll har dom, on allt. Even on Syd James. Men som vi sagt earlier: spanar ni on SJ so spanar SJ tillbaka. Watch up!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0