Carpe diem - sjukt underbart och

en massa andra floskler fyller snart både etermedia - gammalt namn för sociala media, typ TV och radio och andra uttrycksformer typ direkt tal.. Allting är snart "helt magiskt" alternativt "galet". Någon kommer sjua i melodifestivalen - gammalt namn för E Song Contest - och det är med automatik en oförglömlig kväll med en helt GALEN stämning.
Syd undrar om kvällstidningarnas rubriksättning har blivit standard för dagens uttrycksform. Sedan skall vi spegla allt på "fejjan" - gammalt namn för Facebook - där snart sagt varje intagen maträtt, hund, katt, barn skall förmedlas för att vi skall "gilla". Hörde om detta på något program på sociala medier - typ P1 - där man pratade om den stress hjärnan utsätts för genom det ständiga uppkopplingsbehovet och hur vår egen självbild blir stukad av ALLA andras utomordentligt sjukt underbara upplevelser och magiska stunder.
Nu kommer säkert Syds insändarspalt att fyllas av påpekanden att "blogg" också är en stressfaktor och en del av det moderna kommunikationssättet. Ja det är det och det är ju sjukt underbart!
 
Carpe diem!, säger vi, för idag tillåter vädret att man kollar både QPR-Chelsea och Manchesterderbyt! Det blir nog en helt galen stämning på Old Trafford,
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0