Grexit - forget it!

Att Grekland kommer att kasta in den berömda handduken och lämna EU och Euron tror inte Syd James ekonomiske talesperson och tillika förhandlingsexpert. "Nej det är nog mycket spel för gallerierna, det SKALL vara jättetuffa förhandlingar, helst skall de pågå på nätterna, helst skall herrarna ha lite uppknäppt slips när de kommer ut från förhandlingsrummet, se lite halvsvettiga ut, damerna har ingen slips, sedan skall man uttala något om att man hittat en väg framåt - som bägge kan leva med - det har varit svårt - vi har verkligen ansträngt oss. Sedan skall bägge sidor tala om att man vunnit men kompromissat, sedan kommer var och en att tolka uppgörelsen på sitt sätt - sätt som inte stämmer med varandra. Därefter fortsätter Grekland att konstra i höst - EU blir lite sura (igen) så kommer det nog att hålla på". "Detta är ett fullt möjligt scenario",  tror vår talesperson.
 
Ett annat scenario fanns om att Sverige skulle besegra Tyskland i fotbolls-VM, Sverige hade inte en chans att hävda sig. Även i EU-frågan är Tyskland den starkaste aktören. Frågan är dock om förbundskansler Merkel verkligen törs gå till avslut eller om hon håller spelbredd på mittfältet, spelar tillbaka till backlinjen och går in för 0-0 så att bägge "lagen" kan gå vidare. Vi får se.
 
Blir det då en Exit för Pia Sundhage? Lite svårt att säga. Syd James fotbollspolitiske talesperson tror att lite för många spelarviljor har stört i upplägget inför VM. Den överreklamerade centrallinjen brast ju rejält, är det Pias fel eller är helt enkelt inte spelarmaterialet bättre? Har Pia gjort en Hamrén och vikit ner sig i omklädningsrummet? Egentligen tror jag inte det men vem vet.
 
Vikit ner sig har inte heller "Morden i Midsummer" gjort. Ny omgång startar ikväll, kanske borde de stoppat upp för några år sedan. Men det är tradition nu, och "Allsång på Skansen" - huvaligen - likaså en tradition. "Jag tillhör nog den sällsynta arten av människor som aldrig sett ett enda Allsångsprogram från Skansen", säger Syd James allsångspolitiske talesperson. "Men å andra sidan finns miljarder människor som jag", säger talespersonen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skit, jag missade Morden i Midsummer!

2015-06-23 @ 23:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0