DÖ är dö och ryktet om svensk fotbolls död är klart överdriven

Jaha så har du KD lämnat DÖ och man kan nästan känna det som en WO till ÖVriga! Men låt er inte oroas av detta säger Syd James i en kommentar.
Vi i familjen har haft Decemberöverenskommelser (DÖ) varje år i flera år. Varje år lovar vi varandra att i december i år då skall vi minsann försöka njuta av advent, lucia, inte stressa, köpa julklappar i god tid och vara tillfreds med "en vanlig veckostädning". Varje år gör vi denna överenskommelse i början av december!
Och, den faller, varje år! Vi stressar, "va är det lucia idag???", "har du köpt någon julklapp till mormor?", "va, skall inte ni ge varandra någon julklapp i år", "skall vi verkligen köpa prinskorv i år, ingen äte.., ok då men inte så mycket", "MÅSTE vi torka elementen just nu när vi har så dj---a mycket annat som skall göras", och så faller DÖ som en sten för att sedan uppstå nästa år igen. Så var inte oroliga låt DÖ dö, för det blir fler december.
 
Så fick då svenska fotbollslandslaget äntligen blomma ut lite med en seger. Syd James´ positive fotbollstalesman tycker att kritiken varit för hård mot det svenska landslaget. "Se nu, får spelarna bara lite mer tid på sig, slipper sån där osportslig närmarkering och press på bollhållaren då går det genast mycket bättre". "Nu fick Zlatan göra mål igen, ni ser, så fort motståndarna är lite mer sportsliga och inte springer runt och tar bollen hela tiden då slår Sverige och Zlatan till med ett mål". "Tjoffs, så sitter den där". Nu var det tur att det inte blev så många mål, jag tror faktiskt att Sverige höll igen lite, tänk vad Hamrén hade fått hoppa omkring annars.
 
Så här tänker jag mig utvecklingen, Hamrén vaknar och tror att det gått som vanligt kvällen innan, men så stiger han upp, vaknar till liv och kommer på; Vi VANN ju och så blir han så JÄTTEGLAD!
 
Peter Wolf uppträder i denna film som Erik Hamrén idag, efter segern!   
 
                   v   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0