My name is Bon...James, Syd James

Om detta kan vi läsa i dagens tidningar, i detta fall i Dagens Nyheter nätupplaga:
 

Detta funderar Syd James också på att göra, dvs gå med i Natos center för strategisk kommunikation. Syd James` strategiska kommunikationstalesperson säger att Syd också är orolig över att falsk information kan spridas på nätet."Man vet aldrig vad som kan skrivas om både det ena och det andra. Rätt vad det är så påstår någon någonting som inte alls är sant".  "Vi måste också höja vår kompetens så att vi kan se när s k dumheter eller s k desinformation skrivs", säger talespersonen.
"Tänk er själva; rubriker som att "Syd James gillar Hip-Hop och Erik Hamrén" eller att "Syd James gillar Brynäs* och Leeds United**"   skulle kunna skapa djup oro i Syd James vänskapskrets". "De skulle kunna börja tvivla på om Syd är en säkerhetsrisk eller om han fått feber. Hög feber".
Vidare kan ju andra länders säkerhetstjänster reagera på när Syd skriver om IS-hockey eller andra viktiga saker.
(se fotnot nedan * **).
Här kommer nedan, redan;
 
Fotnot * och fotnot ** ; Nu är detta lite tudelat, jag har inte så mycket emot Brynäs* längre och inte Leeds United** heller...Jo detta är sant, det är inte propaganda eller någon osann kampanj i sociala medier. Det ÄR sant, jo säkert. Nej jag har inte feber. Jag har inte något emot något lag alls egentligen, det är bara det att jag vill att, nej det är INTE propaganda. Ni tror inte detta? 
Ja, ni ser hur det är med strategisk kommunikation. Nu vet ni varken ut eller in och det vet inte författaren heller och då förstår ni att det nog är bäst att gå med í det här centret för strategisk kommunikation.
 
Strategisk kommunikation - förr i tiden!

Kommentarer
Postat av: Cc den äldre

Det är alltid bra med klargörande av sin inställning.För detta var väl ett klargörande eller en inställning.Jag blir inte riktigt klar över det.

Svar: Direkt klargörande blev det kanske inte men å andra sidan var det väl egentligen oklart om det var någon inställning om man nu skall klara ut det ena och det andra.
sydjamesrevue.blogg.se/hytterikmanagement

2015-10-28 @ 06:05:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0