Det börjar lätta

Sommaren är en hektisk tid men nu börjar det lätta. Ja nu tänker jag inte på vädret för där kom ju sommaren först när hösten började närma sig. Nej jag tänker på att hitta tiden att skriva. Nu när man kommer hem på kvällen så blir det inte så lång stund innan det är mörkt. Inga stora projekt kan startas på kvällen, man hinner handla, träna och sedan se på en del fotboll förstås. Gångna veckan blev det en hel del då både Premier League och Champions League körde för fullt. Men jag måste erkänna, igen, att CL inte framkallar några starka känslor, ingenting i närheten av känslorna där man svär för att Manchester City på näst intill övertid vinner mot Crystal Palace, att man spontant jublar när West Ham har slagit samma City på bortaplan. Eller på morgonen öppna DN och i förbifarten se att AIK vann i Allsvenskan men snabbt söka sig ner i resultatdelen för att kolla hur det gick för AFC Wimbledon i div 3 eller Millwall div 2, att försäkra sig om att Milton Keynes förlorar osv. Nördigt? Nej inte då...
 
Det var ju egentligen inte alls fotboll vi skulle skriva om utan att mer tid ges till just skrivning, förhoppningsvis. Nu på morgonen är det lite för blött för gräsklippning (behövs), lite för fuktigt för målning (inte klar), för tidigt både på morgon och säsong för vedarbete. Ja lite, lite mer tid just nu. Träning blir det inte heller idag för jag känner klara förkylningstendenser. Däremot har jag precis anmält mig till Cykelvasan 2016! Så vi får fortsätta att föra lite träningsredovisning.
 
Idag åker jag till huvudstaden. U2 på Globen 19.30. Fick tag på en biljett á 2500:-. Känns sådär men å andra sidan är U2 ett av de band jag inte sett men gärna vill se. Att man missade både Pink Floyd och Beatles är en annan sak. Beatles känns som det aldrig vara nära, Pink Floyd kanske man kunnat fått till där på 80-talet. Men U2 blir det ikväll, blandade recensioner, DN en fyra SvD sämre. Vi får se.
 
Nu blir det tvättsortering och sopsortering sedan kanske det torkat upp så man kan dra igång gräsklipparen. Och mina vänner, jag har börjat fundera på årets Jul-CD, det är bara tre månader kvar......

Kommentarer
Postat av: Tant Sonja

Dyr konsertbiljett låter det som. Det märker du om det var värt det. Berätta gärna. Jag har inte heller sett U2, men skulle inte ge 2500 kr.

Svar: se nytt inlägg. Kan bli billigare...
sydjamesrevue.blogg.se/hytterikmanagement

2015-09-20 @ 17:13:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0