Kan Kalla hur nerverna kalla? - en fundering i veckans spalt

Vad skriver man vid andra advent efter en vecka som gått sedvanligt fort med mycket jobb, för lite träning, ingen snö och få sportresultat som gått i rätt riktning? Och inte vann man på tipset heller. Man kan väl inte påstå att man är direkt spelberoende, säger Syd, när man kör med stående rader både på stryktips och lotto. Det är bäst med stående rader för mina analyser bygger annars mer på hjärta än hjärna. Och då blir det tyvärr oftast för få rätt.
Det visar sig inte minst när man ställer upp i Tips-SM varje år, en tävling som man därefter avbryter redan efter omgång 2.
 
Trump har knappat hunnit bli vald innan Castro dör och sedan är det val i Österrike och omröstning i Italien. Trump slår en signal, eller om det var tvärtom, och pratar med Taiwans president. Då blir Kina lite sura, och då blir utrikesdepartentet i Washington oroliga och sedan är det något annat. Och så skjuter man i Rinkeby. Och så utser man VR-glasögon, Virtual Reality, till årets julklapp, ja det kanske är lugnare att fly in i en VR-värld när verkligheten blir för påtaglig....
 
Kära sportvänner, Syd tror att Charlotte Kalla får mycket svårt att komma tillbaka. Jag har tusen gånger gärna fel, säger också Syds skidvalsningstalesperson, Vax James, men sådana här saker som hjärtat sätter sig ofta på hjärnan. Låt vara att det inte är fysiskt farligt men det finns en liten liten gnagande oro därinne och när den oron finns där, törs man då gå max max vilket krävs för att vara med i topp? Är det inte lite pulsstegring där, ett extraslag, känns det inte lite konstigt?
Som sagt inte roligt med Kalla, roligare kan man dock kalla veckans familjebowling. Syd fick ett presentkort på bowling och mat i samband med Fars dag. Vem vann undrar ni? Jag vill inte gå in på detaljer men så mycket kan väl sägas som att det är ett att få sportresultat som gått rätt den senaste tiden..
 
Nu skall jag avsluta dagens inlägg, logga in på West Hams Facebook och kommentera gårdagens totala kollaps. Stor risk av managern åker ut (för min del får han gärna vara kvar) men jag hoppas i så fall att han tar med sig minst ett par försvarsspelare; Ogbonna och Nordtveit om man får be. Och flytta hem igen, om det gick, den nya stadion, en katastrof, känslomässigt.
Några citat:
 
A good win for the Arsenal. Keep your chin up hammers you will get through this bad patch, you're a club with big history. Best of luck for the season.
 
Here come the plastic fans, we've always been the same, if you can't take us at our worst piss off when where on form. Slav is the man last season was amazing, the new stadium is a joke! Keep positive COYI⚒
 
Great win for you Arsenal today but it was partly defensive suicide. Hope u win the league over chelshit!
 
Kan vi få en Evertonseger idag så räddar det lite plus att Crystal Palace vann, det var viktigt det. Halvarsson och Hellner förstås! Kanske inte var så tokigt ändå, den här sportveckan.`?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0