Är det kalla vädret orsaken till frossa på börsen?

Nu måste jag själv erkänna, säger Syd James, att det mycket väl kan vara en slump att kylan är det som orsakat börsfrossan. Men å andra sidan, det kan också hänga ihop, börsen sjunker och det gör även utetempen, ja inne också för den delen. Känns som om man frusit i en hel vecka nu. Minus 42 grader längst uppe i norr.
En liten skånetur efter nyår, minus 2 kändes också som minus 42 när havsvinden låg på.. Och minus 22 i LA idag känns som just minus 22. Kallt m a o. Igår gjordes dock skiddebut för säsongen, inget avancerat, 1012 km första dagen får duga. Nej nu blev det fel ser jag, 10-12 km skall det vara. Tänkte väl det. -17 var det då.
 
TV4 Nyheterna började precis och den tragiske olyckan med en polisbil som körde på fotgängare i Landskrona var förstanyhet. Det är tragiskt och mycket olycklig men kan man inte ställa andra frågor till en "specialist" än att fråga "Hur vanligt är det att polisen kör på fotgängare på övergångsställen?" Vad skall personen svara?;" Jo det är ganska vanligt, var och varannan dag kör polisen på personer på övergångsställen. Det är ett stort problem som vi måste hantera". Eller som ett senare svar blev: "Vi måste ge poliserna bättre utbildning och säkrare bilar". Mer körträning är säkert bra men olyckor händer med bilar, speciellt om bilarna är ute i trafiken.
Syd James kan nu avslöja den nya polisbilen. Med integrerad föruartbildning. RPS ligger långt fram!
 
 
 
Annars kunde man i morse konstatera att nu var det slut på helgerna, det var ju tråkigt. Fort gick det också.
 
God fortsättning på nya året! Och i bilen från Skåne återupptäckte jag "The Woods"
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0