Stormen Tor skapar STor förödelse även hos Syd och inte bara det

 
Detta var de rubriker man kunde läsa i morgonens nätupplaga och stormen Tor drabbade även Syds hemtrakter. Vi vill nu varna känsliga läsare för de dramatiska  bilder som publiceras nedan. Det var dessa bilder som mötte Syd när han i arla morgonstund (05.48 om vi skall vara mer exakta) hämtade tidningarna. Korten togs dock senare för att förödelsen tydligare skulle framgå när morgonljuset slagit igenom de stormpressade molnbankarna. Skulle SMHI ha sett denna dramatik så hade nog en klass-3 varning varit på sin plats. Hur som helst,
 
 
Ja, så här kan det faktiskt se ut efter stormen Tors härjningar.. Vad som ytterligare tydligt framgår av denna bild är att Syd med familj producerar lite sopor. Tomt i tunnan vilket ytterligare förvärrade situationen. Idog sopsortering gör tunnan tom.
 
Hur som helst om vi nu lämnar stormen och ger en lägesbild över situationen i övrigt så kan vi meddela att Syd nu bestämt sig för att inte köra Vasaloppet första söndagen i mars. När det var snö så var det också 23,8 grader kallt, både ögon, näsa och tår frös ihop. Tycker fortfarande jag ser lite suddigt. Och nu när det blivit mildare då blåser Tor in flera plusgrader och snön försvinner. Hann i alla fall med en 10 mil. Vill ni köpa en startplats?
 
 
Ja och så här såg det nästan ut vid Nottjärn nu på morgonen. Nästan.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0