Glad Påsk

Säger Syd James från den södra östkusten. Just nu strilar regnet ner men annars har påskens inledning varit hyfsat bra, till och med kunnat inta frukost ute två gånger. I LA har snön mer eller mindre vräkt ned. Utomhusfrukost har dock  krävt ett verkligt läge i lä och solsken i blick. Nu är det dock dags att plocka in sommarmöblerna igen för nu syns snöflingor i luften även här.
 
Konstrundan pågår. Långfredagen med bra väder var inbjudande med massor av folk. Idag är det mer tveksamt hur inspirerande det är med en rundtur härnere. Någon rundtur på cykel har det inte blivit ännu, hade tänkt en fyramilsrunda idag men nu när det både blåser och är 50% snö i nederbörden så får den vänta. Yngsta dotter Syd och SJ själv har dock kört "Power walks"  varje morgon. Eller om vi nu kört en "kraftpromenad", eller en "kraftig promenad". 6-12 km varje morgon i alla fall.
 
Det har blivit lite mer TV än normalt, kan rekommendera den brittiska dokumentären "Mördare okänd", nu senast om mordet på den italienska flickan Yara, ett mord som satte djupa spår i det italienska samhället. Om motsvarande händer/hänt i Sverige. Finns samma möjligheter, finns samma engagemang att lösa ett fall som detta? Vi får väl höra med Leif GW vad han har att säga. Såg for övrigt att GW kommer med en ny serie på TV 4. "GW:s mord" eller något sådant.
 
Dear Friends, S James önskar er en fortsatt Glad Påsk! Och tänk på att "julen varar än till påska" så det är inte alls konstigt att det snöar.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0