Slapp attityd mot alla appar?

Inte för att Syd vill verka teknikfientlig och gammalmodig (herregud Syd är ju bloggare, FB:are, Instagrammare, följer Lotto på nätet, har eltandborste och en digital kamera, snacka om att verkligen leda den digitala utvecklingen , t o m eltandborste med sensor..) men ibland dyker det upp saker som man inte riktigt förstår. Samtidigt förstår man å andra sidan hur tokig det kan bli. 
Alla tjusiga system, appar, algoritmer hit och dit till trots så tror jag man t-app-ar mycket om man helt avför den mänskliga interaktionen " in reality". Det som fick Syd att reagera på detta så specifikt var en händelse för någon vecka sedan då Syd fick ett mail där någon som Syd i och för sig sagt OK till att stå som referent till sökt ett jobb och sedan kom följande (nu har Syd anonymiserat det egentliga personen och gjort ett lite tillägg men hur som helst, grundfrågan kom och den skall antagligen sedan vägas in i någon rekryteringsbedömning....)
 
 
Då skall alltså en tänkt arbetsgivare få svar på detta. Och man svarar;
 
Ja, nu skall det erkännas att det här med "rätt svar" inte fanns med från början. Men det vet jag att ni förstod kära läsare för ni är ju verkligen inte "appade bakom en vagn". Nej ni är r app-a i tanken. 
Nu sitter nog någon ledande algoritmperson och tycker att Syd är orättvis och så är det. Så som lite kompensation; vi tycker att denna app är så bra! Köp den! We love you! App slapp sa. Har ni tänkt på att enbart med en lite justering så skulle hela den digitala utvecklingen kunna ledas från norr, Ta bort ett "L" och ni har ett helt appland....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0