Undrar om golfströmmen påverkar mitt golfspel, frågar sig Syd

För någon vecka sedan kunde ni på Syd James Revue läsa om Syds klimatexpert som lyfte tesen om befolkningsutvecklingen som avsevärt bidragande orsak till en varmare planet. Idag kan ni läsa en artikel på samma tema i DN. Där lyfter en förträdare för forskningsorganisationen "Population Council" frågan och menar att denna aspekt (med befolkningsutveckling) måste in på kartan. Om 80 år är vi ytterligare 4 miljarder människor på jorden. Det blir många värmegrader det.
Klimatet på hemmaplan verkar dock ha återgått till ett mer normalt tillstånd, dvs  tätt mellan skurarna.
 
Igår gjorde Syd sin årliga golfrunda och den gamla trätrean gör sitt jobb ännu. Gick märkligt bra även i år och det räckte till en andraplats på Svanskogens bana i det återkommande släktslaget. Funderade på orsaken och funderade då bland annat  på om det är så att Syd spelar helt utan press, förväntan/ambition på resultat -Nej. konstaterade äldre broder Syd, det stämmer inte! Inte med Syd i alla fall. Så kanske det är något annat då. Klimatpåverkan även här? I så fall är det väl Golfströmmen som ändrat sig lite.
Riktigt trevligt med golfrundan i alla fall. Det kanske rent av blir någon mer runda i höst, men just nu är det mer en blöt gräsmatta som gör att jag inte kan ta en runda med gräsklipparen. Behöver klippas men det är för blött. Ser nog lite på Premier League ett tag och sedan en löptur. Och lite musik kanske.
 
Fru Syd är på vift i södra Sverige. Berättade det för min musiklikasinnade granne M som då konstaterade; -Då kan du spela högt!
-Yes!
Och mina nya CD kom till slut efter märkliga åkturer fram och tillbaka i Sverige. Reef, Wilco Johnson, Jayhawks, Ray Davies snurrar. Och Grinderman, högt! 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0