Ibland går det fort

I söndags skrev Syd om ett Leksands IF i fritt fall, spådomen var att tränaren skulle få det s k silkesnöret och att ekonomin snart skulle visa sig vara ett bekymmer. Vi skrev också om att förfallet har pågått rätt länge, känns nästan som man snart lyckats förstöra ett av Sverige starkaste, ja i alla fall mest populära varumärken.
 
Det gick fortare än Syd trodde, dock i omvänd ordning. I måndagens regionala blaska (för er yngre läsare var detta en beteckning på en papperstidning, lite sjukt coolt uttryck typ) stod detta att läsa:
 
 
 
 
 
Bekymmersam ekonomisk situation. Och sedan på tisdagen fick tränare Leif gå efter att nya General managern agerat. Som en händelse dök Roger Melin upp! Undrar var han och GM kamperat tidigare? Ursäkta att vi tog sakerna i fel ordning när vi gissade om utvecklingen.
 
 
Syd hänvisade till en källa med god insyn i sakernas tillstånd tidigare. Den här veckan har de värsta farhågorna verifierats av en källa med ännu bättre insikt i sakernas tillstånd. Syd blir mörkrädd och då skall ni veta att Syd normalt sett blir eller ÄR mörkrädd.
 
Det känns som enkla lösningar att sparka en tränare när det egentligen är en byk som måste tvättas, rejält. Till och med så att tvätten kanske skall skickas iväg, inte bara på kemtvätt utan till något ställe där man tar hand om óch återvinner textilfibrer för andra ändamål. (Nu är det ett avancerat bildspråk, må vi säga, red.anm).
 
Hockeyallsvenskan har inga världsspelare, även om vissa själva kanske tror det. Några kanske har potential att bli bra. Ingen skillnad i Leksand. Men skall man bli bra på någonting så måste man träna, ligga i som f -n själv, göra sitt yttersta. Det räcker inte med att pussa lite på klubbmärket och köra handskklapp efter att man lyckats göra ett mål på Västervik, eller Pantern. Om man nu lyckas göra mål överhuvudtaget. Man måste anstränga sig!!!!!
 
Nästa match så kanske Leksand vinner och då får vi läsa om "Melin-effekten" men högst ärade läsare, ni som kan er statistik; ju längre förlustraden är desto närmare en seger kommer man. Och vice versa. Det är ingen naturlag med rätt nära...så det hade lika gärna kunnat vara "Carlsson-effekten". Eller varför inte Syd-effekten. Några förluster till så att statistiken blivit ännu säkrare så hade Syd också fixat en vändning.......som sagt, ingen naturlag men rätt nära
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0