Fjärde advent närmar sig

Jag botaniserar i skivhögen och spelar Doll by Doll just nu, accepterad en lördagsmorgon, inte dåligt.
 
Helst hade jag varit i skidspåret men men, ja det ligger lite snö här och där men skidor är bara att glömma. Upp mot Sälen finns det mycket snö men känns lite långt att åka. Det får nog bli gym eller mountainbike idag. Såg för övrigt att världscupens åkare inte heller hade optimalt före.
Förslaget om att ta fram motorsågen röstades kraftfullt ned, pratades om fel timing, det är väl aldrig fel timing för en motorsåg? Jag kan hugga lite! Kan du aldrig ta det lugnt? var nästa följdfråga...  Njaeee.
 
Jag kan dammsuga! Nej sitt ner och drick lite kaffe!  Jaja vi kanske hittar en nivå så småningom.
 
Jag har distribuerat årets jul-CD, verkar ha landat ganska rätt. Fick följande rader från vår gamle "japanske" vän Leif-san:
 
Hej Syd,
hoppas allt är bra med dig. Igår när vi kom hem till lägenheten i S låg din jul-CD i brevlådan. Du är verkligen idog med dina skivor. Man tackar! Har lyssnat igenom den en gång och måste säga att det är ett mycket finstämt låtval. Jag uppskattar naturligtvis alldeles särskilt att du tagit med två av mina verkliga favoriter - Lundell och Hylander. Även i övrigt var det hörvärt, men för mig en hel del okända förmågor. Det är dock alltid roligt att på det här sättet få dina tips om några nya förmågor att lyssna på. Jag funderade på om du har något tema den här gången, men kunde inte riktigt klura ut det. Möjligen ändå något slags väl gömt jultema. Spännande med han Frankie Lee från Stillwater, Minnesota. Det var ju dit Mobergs utvandrare tog sig. Googlade på Frankie och såg att han också har Peterson i sitt namn, kanske en svenskättling alltså.
På söndag beger jag mig till Berns för att lyssna på Lundell. Jag sätter en slant på att han inleder konserten med ”Stockholm i december”. Har du fått tag i någon biljett?  I fredags tog jag mig till Galleri Bellman på Söder. De har en Lundellutställning i dagarna och jag köpte ett grafiskt blad - ”Pilfinkar”. I kväll ska jag till Hovet och se DIF-Brynäs. I morgon ska jag hälsa på farsgubben. Han fyller 97 år i morgon, men tyvärr börjar han bli rejält dement.
Slutligen vill jag passa på att önska dig och din familj en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År. Och ta det lugnt med vedhuggandet. Och håll dig på benen i skidspåren.
Varma hälsningar
Leif-san
 
Alltid lika trevligt att höra av Leif-san. 
 
I väntan på tomten som kommer i nästa vecka så kan ni lyssna på Doll by Doll och tänka på att det är full Premier League omgång i helgen och en omgång till i jul och en omgång till och en till :). Och Championship och Leage One och League 2.
Om West Ham, AFC Wimbledon, Sunderland, Newcastle, Crystal Palace, Brighton, Chelsea, Leeds! (skojade lite) vinner så slipper man bli upprörd. Och så har man Leksand att oroa sig för. Ger mest magsmärta för närvarande, och ungefär de tio senaste åren - varför kan ni inte bara vara ett stabilt mittenlag? - Det är allt vi begär- hoppas och ber (överdrift!) om!
 
 
 
Jackie Leven mådde inte alltid så bra och, ja blicken verkar lite matt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0