Ännu en vecka i en "strange world"

Gjorde en dag i skogen igår, ett naturligt gympass. Drog och bar ihop vinterns fällningar, skall nu sälja veden. Ger en tillfredställande känsla.... och värk i kroppen.
 
När jag drog och bar stockar så funderade jag på om Ulf Lundell just nu skriver på "Vardagar 3"? Ni som läst "Vardagar" och "Vardagar 2" vet att det finns en oro för hälsan som återkommer. Läget nu gör det säkert inte lättare. 
Lundell bor ju på Österlen och räknas som bofast får vi tro. Annars hör jag att irritationen mellan ortsbor och nollåttor (inte mitt begrepp) är påtaglig på vissa ställen.
 
Oron finns där, hela tiden.
 
Kan vi lära? Läste en artikel i DN igår där artikelförfattaren funderade på om en rad onödiga, slösaktiga idéer, initiativ och projekt nu kanske upphör för alltid.
 
Vi behöver stärka samhällets grundstruktur, högre grad av egen matproduktion till exempel. Säkerhetslager för nödvändigheter.
 
Påsken på gång, blir annorlunda.
 
Almedalsveckan ställs in 2020, är det en del av samhällets grundstruktur eller ett av dessa slösaktiga projekt som DN hade i åtanke?
 
På Netflix kör man nu igång dokumentären om AFC Sunderland omgång 2. Ni behöver inte vara forbollsintresserade, även om det underlättar, för att se denna dokumentär.
 
Kommer inte igång med musiklyssnadet. Har i och för sig bokat in Maria McKees senaste, och Pearl Jam och någon mer.
 
Tittar istället på "Mästarnas mästare", "Tyst vittne" och en mycket märklig dokumentär om tigrar i USA. Häpnadsväckande! Och så gamla avsnitt av "Luther", ligger sju säsonger efter på "Homeland".
 
Trädgårdsarbete, tjälen är kvar, mountainbike eller styrka? Men först lite kaffe.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0