Semester 2.0

Då är vi inne på andra semesterveckan och nej, Syd har inte kommit ner i varv ännu. Vädret har varit hyfsat bra så det stressar inte.
Men så mycket folk, efter snart 30 år på Österlen sommartid så har vi aldrig sett så många människor på plats. Någon gång. Låt vara att Expressen överdrev lite grann och satte in en gammal trängselbild från Kiviks marknad, men många är dom, besökarna.
 
Det är lite andra orostider också f n. Premier League är i slutfasen och att West Ham skall klara sig kvar är nu absolut prio 1. Sedan då?, ja sedan är det svårt Har sympatier för Aston Villa och jag har sympatier för Brighton och då återstår Watford, lite synd men så kan det bli.
 
Sedan läste jag en artikel i dagens DN om fotbollen i nordöstra England. Där är det verklig lågkonjunktur; Newcastle klarar sig kvar men Sunderland kvar i Leagoe One (divison 3) ännu en säsong. Fram tills dess serien avslutades i förtid så hade Sunderland drygt 28 000 åskådare i snitt per match. Vi talar om division 3. Inte undra på att man inte kan koppla av riktigt... Och så Wimbledon som hade en dålig säsong, återigen ett lag, en klubb som satsar på ny arena. Dåligt omen; se på Leksand, se på West Ham..
 
Och så har vi slutfasen på "Falsk Identitet", stark rekommendation och spännande hela tiden. Och sedan är det tidningsbudet som har det tungt med våra morgontidningar. Som sagt, inte undra på att man inte kan koppla av...
 
Men så har vi Emily Duffs tre CD som rullar konstant i bilen, kanon, och avkopplande med ny bra musik. Och idag fick jag ett SMS från skivhandlaren i LA om att Maria McKee kommit. Känner riktigt hur semesterfriden börjar närma sig.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0