Skogsmiljardären, Ebba, Ebba och Nick Cave

Allt är inte guld som glimmar utan det kan även vara både silver och brons. Men vi har ju guld också!
 
Ja ni som läste mina tidigare inlägg när jag hade min drömperiod kan konstatera att drömmarna kring skid-VM inte alls blev som befarat. I och för sig körde Linn Svahn omkull, men inte i VM-spåren utan i Ulricehamn. 
Ebba och Frida verkar i kanonform, liksom Charlotte Kalla. För att inte tala om sprinten. Och Jessie Diggins vara ju också med och krigade. 
 
Nej drömmen slog inte alls in. Och det var ju tur det... Nu verkar Johaug oslagbar men i en kommande stafett har vi chansen. 
 
Jodå herrarna är med i VM dom också....
 
Det är varmt i VM-spåren och det blev ju väldigt varmt här också, vips så var snön borta så min planerade comeback i spåren i slutet på mars ser ut att gå om intet. Men nu kör jag med bara en krycka så det GÅR framåt oavsett skidåkning eller inte.
 
Hade radion på i bakgrunden när jag satt och jobbade tidigare i veckan; Ring P 1 är rätt intressant ibland. En upprörd dam ringde och undrade;
Vart tar den vägskatt som vi betalar vägen egentligen?
Uppfattningar var att den försvann på vägen innan de nådde vägarna om ni förstår hur uppringaren menade.
 
Detta påminde mig i sin tur om en gammal "rolighet" som man skrattade åt förr i tiden, på den tiden när vi hade enkla skämt. Den lydde enligt följande:
-Hördudu vet du varför hålen i vägen mellan F och S kallas för pottor?
- Nej?
- Jo för att Vägverket sk.ter i dom. På den tiden skrattade vi åt detta och tyckte som sagt att det där var ju riktigt roligt.
 
Mindre roligt verkar det vara i husaffären där KD:s Ebba deltar. Nu kom en stämning om förtal också. Hur går det här då måntro? Enligt en välunderrättad källa inom domstolsväsendet så blir det en förlikning mellan 81-åringen och Ebba och förundersökningen om förtal läggs ner.
 
Samma källa tror också att skogsmiljadären KH blir frikänd. Vi får väl ss om våra underrättelser stämmer.
 
Det som helt klart stämmer är att Nick Cave i dagarna släppt en ny skiva som hyllas! Den skall vi ha!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0