Besvikelse

Besvikelse är ju att kanske laddat ord. Man kan vara besviken över stort som smått. Att jag kom att tänka på detta var egentligen en helt bagatellartad händelse. Gruppen "Greta van Fleet" spelade på, kan det ha hetat, Stockholm Fields för en dryg vecka sedan. Greta van Fleets första album var superbra, väldig likt Led Zeppelin men väldigt bra och lovade mycket för framtiden.
Deras nästa album, nja, nej den kändes inte så bra och de fick i heller speciellt bra recensioner för sin konsert. En klar besvikelse.
 
Kommer ni ihåg Tom Robinson Band med "2-4-6-8 Motorway", det här kändes lovande men så kom då LP:n och .......jättebesvikelse, ett "one-hit wonder".
 
Dessa saker är exempel på bagatellartade besvikelser liksom typ att Sverige missade EM-fotboll. Vi kan ju trösta oss med om att hade Sverige varit med i EM så hade vi säkert åkt ut i gruppspelet och då hade DET varit en besvikelse.
 
Mer allvarliga besvikelser är ju världsledarnas handlingar, nu far Orbán runt på turné och skall stifta fred. Ryssland skall få mark som tillhör Ukraina, sedan blir det "fred" , man får säkert vänta några år men sedan är det nog dags igen till allas stora besvikelse.
 
Arabiska våren - en besvikelse.
 
USA är en besvikelse- Biden är en man som vill, frågan är om han kan. Vanligtvis välunderrättade källor tror att Biden kliver av. En plötslig sjukdom inträder....och då väljer Joe att avsluta. Tänk om Trump kunde gå före och avsluta sin kandidatur. Dock risk för besvikelse där med.
 
Men bevikelse är ingen bra känsla, bättre att konstatera, så blev det och så fokusera på att det skall bli bättre. Typ bättre väder när senaste skyfallet gjort alla i Jönköpingstrakten både blöta och besvikna. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0