Fullt upp och fort går det (ibland)

Ni som följer Syd på Instagram har sett att maj och juni har varit utmanande ur resesynpunkt. Kombinationen  av olika aktörer och Trafikverk fungerar inte så bra. Känns som om en verklig chansning att sätta sig på tåget med en tro att man skall komma fram något så när i tid. Men som sagt rapporter finns på Instagram. Tiden går fort men inte tågen!
 
Maj passerades med ett "swish", vart tog de 31 majdagarna vägen? Lika förvånande snabbt varje år..
 
Lika förvånande är det att i stort sett alla olika aktörer i samhället blir så förvånade när någon har granskat något de håller på med. Trots alla poilicies, värdegrundstjohejsan och en massa annat så kommer avslöjanden i parti och minut. Vissa saker som man trodde var självklart finns inte alls.Vi är SÅÅ förvånade och vi skall verkligen gå till botten med detta.
Det är politiker, det är företag, det är statliga aktörer som polis, tull, skatteverk, SJ, Trafikverk och egentligen allihop.Alltid ett förvånant konstaterande. Va? Det hade vi ingen aning om!
 
Positivt förvånande är att Willie Nelson fortfarande producerar så bra musik! 91 år gammal så släpper han ett album som rosas av alla. Såg ett klipp på Instagram (tillbaka där igen) där Nelson och söner framför en låt på John Lennons födelsedag!  Samma Nelsonbröder som backade upp Neil Young på Dalhalla för snart åtta år sedan! 
Åtta år sedan, ja pandemin förstörde ett par år som på något sätt bara försvann och det känns därför som om tidräkningen blivit annorlunda.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0